Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 02/08 Πέμπτη Α

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 02/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι :Στέλνετε μηνύματα, κάνετε κλήσεις, ψάχνετε μέσα στα σόσιαλ μίντια, να βρείτε που είναι και τι κάνει το ταίρι σας, που αυτήν την εποχή σας έχει ηθελημένα … απομακρύνει από την ζωή του.
Ελεύθεροι : Εσείς πάρτε τον χάρτη και αναχωρήστε για τις διακοπές σας. Είναι μια καλή εποχή, που οι μπαταρίες σας θα ξαναγεμίσουν και η καρδιά σας θα προσπεράσει … όλες τις ατυχίες του παρελθόντος.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Είσαστε και για τον δικό σας λόγο σίγουροι, ότι αυτός που έχετε κοντά σας, σας κρύβει μεγάλα και αμαρτωλά μυστικά από το παρελθόν που ακόμη ακουμπούν και επηρεάζουν και το δικό σας … παρόν και μέλλον.
Ελεύθεροι : Κοιτάτε και σας κοιτούν ερωτικά. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μέσα στην εργασία – κοινωνική σας ζωή που μάλλον δεν σας είναι και ότι καλύτερο, καθώς ήδη κάποιοι σας έχουν πάρει “χαμπάρι”!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, δεν έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας και το τι είχε συμβεί τότε, αλλά ότι κάποιες κακές σας συνήθειες … τις κουβαλάτε μέχρι και τώρα.
Ελεύθεροι : Αποφασίστε αν αυτήν η εποχή είναι καλή για εσάς, και μετά ενεργείστε γύρω από σχέσεις – επανασυνδέσεις. Σίγουρα νούμερο … ένα προτεραιότητα είναι τα οικονομικά σας.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Το Πέντε Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε την στήριξη του ανθρώπου σας, σε ότι και να ζητάτε, και το καλό είναι ότι έχετε αρχίσει σαν ζευγάρι, να απομακρύνετε από την σχέση σας, όλα εκείνα τα προβλήματα που σας είχαν δημιουργήσει οι τρίτοι.
Ελεύθεροι : Μια πολλή κουραστική περίοδος για εσάς, που τουλάχιστον θα σας αποζημιώσει οικονομικά και ηθικά. Ετοιμάστε τα μπαγκάζια σας, φεύγετε για τις καλύτερες διακοπές … της ζωής σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη και δεν αισθάνεστε ασφαλείς με τον άνθρωπο που τις τελευταίες έχετε τελικά καταφέρει να επανασυνδεθεί. Ίσως και να χρειάζεστε …. περισσότερο χρόνο μαζί.
Ελεύθεροι : Είστε μόνοι και αυτό δεν σας ενοχλεί καθόλου, ούτε σας νοιάζει που ο φιλικός σας κύκλος, είναι περί πολλού ζευγαρωμένος! Από την νέα σεζόν … ίσως και μπορεί να σας απασχολήσει.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Η Εγκράτεια Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε μείνει πολύ καιρό μακριά, από τον άνθρωπο σας λόγω εργασίας ή και σπουδών. Αυτό που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μέσα στις επόμενες ημέρες όπου και θα συναντηθείτε, μην το χαλάσετε με παρελθοντολογίες.
Ελεύθεροι : Οι καταστάσεις μέσα στην επαγγελματική σας ζωή, έχουν γίνει δύσκολες και ειδικά από συνεργασίες που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας δώσουν. Μην χάνετε τον χρόνο σας. Οι ευκαιρίες θα περάσουν από μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.