Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 03/07 Τρίτη Α

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 03/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Το Δύο Ράβδος Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Οι σκέψεις που θέλει να σας αποκαλύψει, ο ερωτικός σας σύντροφος θα σας εκπλήξουν. Υπάρχουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα και να έρθετε πιο κοντά στα όνειρα που έχετε ήδη σχεδιάσει, από την αρχή αυτής της σχέσης. Καλύτερα θα είναι και στην διάθεση τους, οι χωρισμένοι που θα βρουν νέο έρωτα σύντομα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεν είστε και τόσο θετικοί, για να δώσετε ακόμη μια χρονική ευκαιρία στον άνθρωπο που αγαπάτε. Σας έχει κάνει πολλά και η εμπιστοσύνη σας έχει χαθεί. Μια πιο ώριμη συζήτηση θα βοηθούσε να βγάλετε και άκρη, να πάρετε αποφάσεις για την κοινή σας πορεία ή όχι. Πολλά και τα ζητήματα που έχετε να ρυθμίσετε στα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Αστέρι Το Τέσσερα Δηνάριο Οι Εραστές

Δεν θέλετε σχέσεις, ούτε νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, και μάλλον κάνετε χάρη στον εαυτό σας, να μην τον ξαναπληγώσετε. Οι μέρες έχουν πολλή δουλειά αλλά και πολλά ζητήματα που πρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά μέσα σε οικογένεια και φιλικούς δεσμούς. Οι εν σχέση, μάλλον ψάχνουν τον καλοκαιρινό τους προορισμό.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Η Σελήνη

Η μονιμότητα που ζητάτε από αυτό το νέο ταίρι που έχετε, δεν μπορεί να υπάρξει. Είναι μόνο μια δική σας ανασφάλεια, που σας σπρώχνει συνέχεια να ψάχνετε για όλων των ειδών τις επιβεβαιώσεις. Σταματήστε το μιας και δεν έχει κάπου να σας πάει. Οι μέρες αυτού του μήνα, έχουν να σας φέρουν και πολλά χρήματα που θα συμβάλλουν σε λύσεις πρακτικών υποχρεώσεων.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Πέντε Δηνάριο Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί

Είσαστε ακόμη σε μια αναζήτηση, του πρώην σας που δεν θέλει ακόμη να σας δει, για τους δικούς του λόγους. Σεβαστείτε το και αφήστε τον να κάνει λοιπόν, το πρώτο επικοινωνιακό βήμα, όταν θα το ζητήσει ο ίδιος. Εσείς, που αυτό το διάστημα είστε και μπλεγμένοι μέσα σε διπλές αισθηματικές καταστάσεις θα πρέπει να είστε πιο χαμηλών τόνων, καθώς οι αποκαλύψεις είναι πιθανές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Εννέα Ράβδος Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα

Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται. Αυτό που έχει τώρα την μείζονα σημασία του, είναι να δώσετε στον εαυτό σας τις απαντήσεις που ψάχνει και μετά να χαλαρώσετε. Αν κάτι δεν μπορεί να εξελιχθεί, μέσα σε μια ερωτική σχέση και από τις δύο μεριές, τότε δεν υπάρχει λόγος να το πιέζετε. Όλα τα υπόλοιπα τα ξέρετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.