Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 03/08 Παρασκευή Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 03/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι: Οι δεσμοί με τον άνθρωπο σας, έχουν γίνει άκρως ερωτικοί, και μάλλον έχετε αισθανθεί και οι δύο την ανάγκη για να μιλήσετε από την επόμενη σεζόν για μια δέσμευση ίσως και γάμο.
Ελεύθεροι: Στους δικούς σας ανθρώπους, δεν λέτε τι πραγματικά σας συμβαίνει. Αυτό το μπέρδεμα με το παρελθόν σας, που πάλι έχετε, δεν είναι ακόμη για ανακοινώσεις.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Έχετε πάει την σχέση σας, σε ένα σημείο που πια μόνο καυγάδες και εντάσεις βιώνετε. Αυτό σίγουρα έχει πια ενεργοποιήσει τον άνθρωπο σας, που ήδη ψάχνει τις για λύσεις που θα σας αποσυμφορήσουν.
Ελεύθεροι: Δεν έχετε κάνει και τις σωστότερες επιλογές στην ερωτική σας ζωή. Είναι και ο λόγος που τώρα έχετε πια κλειστεί στο καβούκι σας και δεν θέλετε να ξαναμπλέξετε με νέους ανθρώπους και συναισθήματα.

chartomantia-087

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Από σήμερα και μέχρι τα μέσα του μήνα, θα χρειαστεί να δείξτε την αμέριστη σας υπομονή και ψυχραιμία στον άνθρωπο σας, που έχει κάποια ουσιώδη προβλήματα να λύσει με το σπίτι του!
Ελεύθεροι: Έχετε βρει που θέλετε φέτος να πάτε διακοπές και μάλλον σκέφτεστε να καλέσετε και τους φίλους σας μαζί. Αυτό είναι και η καλύτερη πιθανή θεραπεία, για να ξεχάσετε τον πρώην σύντροφο σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι: Από όλα αυτά που έχετε δει από το ταίρι σας, κάποια έχετε την ανάγκη να τα αλλάξετε, αλλά δεν είστε και τόσο τολμηροί. Μια πιο διπλωματική συζήτηση σίγουρα θα άνοιγε έναν καλό δρόμο.
Ελεύθεροι: Έχετε καταφέρει να πάτε τα οικονομικά σας πλέον, σε ένα επίπεδο, που δεν έχετε κάτι πια να φοβάστε. Αυτό όμως, έχει αφήσει στα αζήτητα την ερωτική σας ζωή. Νέοι έρωτες από τα μέσα του μήνα και μετά.

zodia-88

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι: Μπορεί αυτήν την περίοδο, να αντιμετωπίζετε και εσείς και ο άνθρωπος σας, κάποια επαγγελματικά – οικονομικά προβλήματα, αλλά σίγουρα από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, όλα θα διορθωθούν.
Ελεύθεροι: Δεν θέλετε καν να ξέρετε και να ακούτε για την αισθηματική ζωή και καθημερινότητα του συντρόφου σας. Τον έχετε απλά ξεπεράσει και δεν σας νοιάζει καθόλου. Αυτό να το πείτε στους ΄ενδιάμεσους΄!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι: Εσείς με την Αφροδίτη να σας αφήνει στην ησυχία σας από τις 07/08, θα έχετε μια πιο καθαρή ματιά, για όλα αυτά που σας έχε υποσχεθεί ο άνθρωπος σας. Πιθανόν και να εκπλαγείτε.
Ελεύθεροι: Οι μέρες απαιτούν χαλάρωση και ψυχαγωγία. Αυτό σε κάποιους από το ζώδιο σας, θα φέρει και νέες φιλίες- γνωριμίες, που μπορούν να σας ανεβάσουν και την ψυχολογική διάθεση…. και την ερωτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.