Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 04/07 Τετάρτη Α

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 04/07 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ερωτική ανασφάλεια και άγχος, για το τι κάνει και ποιους συναντάει ο άνθρωπος σας, τις ώρες που δεν είστε μαζί. Αυτό είναι όχι και τόσο λογικό και μάλλον είναι λάθος. Επίσης, είναι και λάθος για να τον ψάχνετε ή να τον παρακολουθείτε. Μια πιο σοβαρή ώριμη συζήτηση θα έλυνε πολλές καταστάσεις. Από τα οικονομικά σας να περιμένετε προσεχώς μεγάλα κέρδη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Μη ζορίζετε την καρδιά σας, για να δεχτεί μια επανασύνδεση. Δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν τελικά και ακόμη δεν είστε έτοιμοι, μην δεχτείτε κάτι που και σε λίγο καιρό, να δώσει πάλι το τέλος. Ιδανικά πηγαίνετε για τις φετινές σας διακοπές, και όταν με το καλό επιστρέψετε, που όλα μέσα στο μυαλό σας θα είναι πιο καθαρά, θα δώσετε και τις απαντήσεις σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Όσο ασχολείστε με τα παλιά, τόσο θα κλείνει και η πόρτα στα καινούργια. Αυτό το έχετε ξανακάνει και στο παρελθόν, και δεν είχε επιτυχία. Ίσως και να πρέπει να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας χώρο και τα άτομα που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Επίσης, μην ξεχάσετε φέτος, να κάνετε διακοπές μόνοι σας και πια ήρεμοι από όλες τις έννοιες του έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomanteia-44

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Από την νέα εβδομάδα, που και ο Δίας, θα είναι σε ορθή πορεία, θα καταφέρετε να έχετε κάποιες πιο σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις με το άτομο που αγαπάτε, που όμως ξέρει ότι από πλευράς του, ότι πρέπει να σας απαντήσει σε όλα και με χρονικά όρια. Στα καλά της εποχής είναι τα ανοδικά σας οικονομικά ευτυχώς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Μπορείτε να περάσετε αυτό το Καλοκαίρι και χωρίς να έχετε κάποιο ταίρι δίπλα σας. Όλα τα αστρολογικά της εποχής, έχουν κάνει τις καλύτερες όψεις για το ζώδιο σας, και σίγουρα η ψυχολογία σας θα έρθει και πάλι στην ισορροπία της, μετά από όλα αυτά που περάσατε μέσα στην τελευταία σας σχέση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Δεν θέλετε ακόμη να δείξετε στο άτομο που αγαπάτε, την ιδιαίτερη σας αδυναμία, και απλά συμπεριφέρεστε και λίγο παγωμένα. Αυτό είναι και ένα γνωστό κόλπο, για να κάνετε τις καταστάσεις να κινηθούν πιο γρήγορα. Αυτοί, που έχουν και καιρό να ασχοληθούν με τους φίλους τους, θα λάβουν έντονα παράπονα!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.