Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 05/07 Πέμπτη Α

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 05/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Αυτοκράτειρα Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεν έχετε κάποια σοβαρή ακόμη δικαιολογία στα χέρια σας, για να πλησιάσετε και πάλι τον πρώην σας, και χωρίς να ρίξετε τον εγωισμό σας. Μόλις την βρείτε, τότε μόνο κάντε αυτόν που θέλετε. Έχει και η αγάπη, τα κόλπα της. Όλα όσα έχουν συμβεί μέσα σε ερωτευμένα ζευγάρια και συντρόφους, θα ξεπεραστούν και πιθανόν και οι διακοπές να φέρουν και νέους όρκους αγάπης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο

Μην μπαίνετε μέσα σε σκέψεις για να κάνετε μια επίθεση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν είναι και τόσο καλές οι μέρες, κάτω από τις εκλείψεις. Ίσως και να προκαλέσετε μόνιμο χωρισμό. Από τα τέλη του μήνα, που αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα, θα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, μπορείτε να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Δηνάριο Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο

Μόνο την εργασία σας σκέφτεστε, καθώς είναι το μόνο κομμάτι της ζωής σας, που αυτό το διάστημα σας δίνει χαρές. Από τα μέσα του μήνα, μια περίεργη ερωτοφιλία που υπάρχει, θα αρχίσει να εξελίσσεται σε μια σχέση. Εσείς που είστε μέσα σε γάμους – μόνιμες δεσμεύσεις, μέχρι το τέλος του φετινού Καλοκαιριού, θα έχετε σκεφτεί να γίνετε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Δύο Ράβδος Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε, και μετά ανακοινώστε το, σε όλους αυτούς, που είναι γύρω σας. Τα μισόλογα μάλλον ακόμη κάποιους τους μπερδεύουν. Οι σχέσεις που έχουν την διάθεση του χωρισμού, ιδανικό θα ήταν να μην εμπλέξουν τρίτους. Εσείς που θέλετε κάποιον, δηλώστε του το άμεσα, και θα δείτε ότι η θετικότητα του, θα σας δικαιώσει. Επίσης, δουλέψτε περισσότερο και θα έχετε καλύτερη οικονομική δυναμική.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Σπαθί Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί

Τα ψέματα και οι έντονες παρεξηγήσεις, έχουν γίνει πια η καθημερινότητα σας! Μέσα σας δεν θέλετε αυτήν την σχέση πια, αλλά για κάποιους τρίτους λόγους ακόμη ανέχεστε. Μόνο μέσα από την προσωπική και υλική σας ανεξαρτησία θα καταφέρετε κάποια αλλαγή λυτρωτική. Εσείς που έχετε το μεγάλο θέμα, των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα συναντηθείτε μέσα σε αυτόν τον μήνα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Άρμα Η Εγκράτεια Το Δέκα Σπαθί

Κάποια από τα θέματα τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά που έχει ο άνθρωπος σας, δεν τα ξέρετε, και μάλλον δεν θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα για να τα αναφέρει. Μην ψάξετε κάτι περισσότερο, απλά δώστε χρόνο. Εσείς που είστε σε εργένικη φάση και θέλετε να φύγετε άμεσα για διακοπές, δεν χρειάζεται να το ανακοινώσετε σε κανέναν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.