Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 06/07 Παρασκευή Α

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 06/07 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Πάντα έχετε τον αέρα του νικητή, αλλά στην εν λόγω περίπτωση αυτής της ερωτικής σχέσης μάλλον έχετε χάσει την πυξίδα. Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες συναντήσεις, που θα σας δώσουν τις αφορμές για να λύσετε καταστάσεις που σας πονούν ίσως και χρόνια. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι δεν θα χρειαστεί να ψάξουν και πολύ βαθιά, καθώς νέος έρωτας έρχεται από το φιλικό τους περιβάλλον.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δράτε πάντα βάση του συναισθήματος σας, και αυτό σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς σε μάτια του ανθρώπου σας, που ήδη αισθάνεται ότι έχει βρει το άλλο του μισό. Οι καταστάσεις που περιέχουν και δεύτερες παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί στις παρορμήσεις τους, καθώς ήδη υπάρχουν μάτια περίεργα πάνω σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Πολλές οι επιτυχίες, που υπάρχουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, που όμως θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με σοφία και σύνεση, για να έχουν διάρκεια στον χρόνο. Ο μήνας του Ιουλίου, θα δώσει και τις ευκαιρίες, σε κάποιους που έχουν χωρίσει, να κάνουν και μια τελευταία προσπάθεια για επανασύνδεση και αυτήν την φορά, χωρίς αναφορές στο παρελθόν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να διώξετε από πάνω σας, τις ενοχές του παρελθόντος. Οι μέρες με τον ήλιο, μέσα στο ζώδιο σας θα σας δώσουν μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες, που θα λύσουν μια και για πάντα, τα πρακτικά σας προβλήματα. Οι μόνοι και αυτοί που έχουν ασπαστεί την φιλοσοφία της εργένικης ζωής, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέες γνωριμίες, που θα τους αλλάξουν την διάθεση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Μην ακούτε όλα αυτά που έχει να σας πει και προσάψει το ταίρι σας, για το παρελθόν και τα λάθη που έγιναν εκεί. Εσείς φροντίστε να κρατήσετε έναν σωστό τρόπο γύρω από τις μελλοντικές σας προτάσεις. Είναι μόνο θέμα χρόνου για να πείσετε για όλα αυτά που θέλετε να γίνουν. Ο επιμένων νικά. Από τα οικονομικά σας θα έχετε άνοδο και αυτό θα βοηθήσει και σε κάποιες άλλες τρίτες καταστάσεις της ζωής σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Αν δεν θέλετε να ξεκαθαρίσετε άμεσα τι ζητάτε από το παρελθόν, καλύτερα ρίξτε το βάρος σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, που έχουν ήδη αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Από τις 13/07 και μετά που πολλά θέματα, θα ενεργοποιηθούν θετικά για το ζώδιο σας, εσείς θα βρείτε και τον σωστό τον τρόπο για να έρθετε και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.