Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 07/07 Σαββάτο Α

tarw-taro-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 07/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Μάλλον σας έχει πιάσει η ζέστη και λέτε πολλά και ακαταλαβίστικα στον άνθρωπο σας, που δείχνει πια να έχει κουραστεί από όλα αυτά τα τερτίπια που του κάνετε. Αυτό θα πρέπει από την δική σας την μεριά να παύσει και να του πείτε επιτέλους την αλήθεια σας. Ότι και να σας ενοχλεί … θα πρέπει να το λύσετε άμεσα. Ο διάλογος είναι ο καλύτερος σας φίλος.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Κάποια άσχημα σημάδια σας τα έχει ήδη δείξει το άτομο που αγαπάτε. Μάλλον δεν θα πρέπει και έτσι απλά να τα προσπεράσετε, αλλά να σκεφτείτε όλες τις πιθανές τους παραμέτρους. Αυτά τα λάθη λόγω ρομαντισμού και ανασφάλειας, τα έχετε ξανακάνει στο παρελθόν, άρα τώρα προσπαθήστε να είστε πιο προσεχτικοί. Επίσης, κάποιες ταραχές που έχετε περάσει … μέσα στα εργασιακά σας, θα ξεπεραστούν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Μπορεί να υπάρχει πολύ τρέξιμο από την δική σας την μεριά, λόγω υποχρεώσεων και εργασίας, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή, και τις υποχρεώσεις της. Από την νέα εβδομάδα, που θα πλησιάζει και το φαινόμενο της έκλειψης, σίγουρα κρατήστε χαμηλούς τόνους, με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ετοιμάστε και τις βαλίτσες για τις διακοπές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Δεν σας κρατάει κανείς και πόσο μάλλον … εσείς που είστε μόνοι σας, για να φύγετε και άμεσα για διακοπές. Με τον Ήλιο, να σας προσφέρει καλή διάθεση και οικονομική άνεση, αυτό το Καλοκαίρι θα είναι πραγματικά υπέροχο. Εσείς που έχετε μπλέξει με διπλές – παράλληλες καταστάσεις, φροντίστε να αποσαφηνίσετε την θέση σας, πριν να γίνουν παρεξηγήσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Μην μετράτε τις έχετε από την δική σας την μεριά προσφέρει, στον άνθρωπο σας και τι αυτός. Ποτέ λοιπόν μέσα σε σχέσεις δεν υπάρχει το 50 – 50! Ωστόσο, ότι και να είναι αυτό που σας ενοχλεί θα πρέπει να το πείτε και να διευθετηθεί άμεσα. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι ίσως και μέσα από τις διακοπές τους, να αισθανθούν ότι η ζωή είναι ωραία, και χωρίς ταίρι. Τουλάχιστον επί του παρόντος.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν υπάρχει άλλα περιθώρια χρόνου, για να κάνετε αλλαγές και τροποποιήσεις, στα προγράμματα σας. Φροντίστε να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά και να χαλαρώσετε με τον άνθρωπο σας. Εσείς που έχετε τις δυσκολίες, γύρω από σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, μέσα σε αυτόν τον μήνα … θα το λύσετε μέσα από συνεννόηση με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.