Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 08/07 Κυριακή Α

ταρο-ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 08/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Οι καταστάσεις που τρέχουν στο παρόν και το παρελθόν σας έχουν πια λάβει τις απαντήσεις σας. Εσείς τώρα θα πρέπει να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας, και χωρίς να περιμένετε κάτι να συμβεί. Αυτοί που σας αγαπούν θα έρθουν και πάλι από μόνοι τους. Οι υποθέσεις της εργασίας σας, έχουν και αυτές κάποιες δυσκολίες, όμως ευτυχώς προσπεράσιμες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί κάποια αποτελέσματα από αυτά που σας έχει υποσχεθεί ο άνθρωπος σας. Μάλλον είναι μια ακόμη φορά που η απογοήτευση, σας κυριεύει. Με την Αφροδίτη μέσα από τον πύρινο Λέοντα, εσείς μπορείτε να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά. Δεν θα καταναλώσετε και αυτό το Θέρος, με τις υποθέσεις και τις ανασφάλειες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Αν ξέρετε τι και πως θέλετε να κάνετε αυτήν την επανασύνδεση, με τον πρώην σας ενεργοποιηθείτε από τώρα, που τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν της ευκαιρία, για ένα καλό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Οι καταστάσεις επίσης, μέσα στην εργασία σας, έχουν ισορροπήσει το ίδιο…και οι δύσκολοι σας συνεργάτες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Δεν θέλετε να μπείτε αυτές τις ημέρες σε μια λογική, του να χαλάσετε και πάλι την διάθεση σας, με όλα αυτά τα περίεργα που κάνει ο άνθρωπος σας, με το παρελθόν του. Έχετε πραγματικά πολλά ζητήματα που δεν έχετε ακόμη λύσει στην δική σας την ζωή, άρα μην καταναλώνεστε με άλλους. Από την νέα εβδομάδα, οι μόνοι και οι χωρισμένοι θα έχουν νέα φλερτ στο μονοπάτι τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Οι υποθέσεις που σας απασχολούν κατά κύριο λόγο, έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα οι λύσεις θα παρουσιαστούν και το όλο υπόλοιπο σας Καλοκαίρι, θα γίνει πιο άνετο. Οι ελεύθεροι, θα νιώσουν την ανάγκη, να μην εμπλακούν και πάλι σε μια νέα σχέση, καθώς ακόμη δεν υπάρχει η διάθεση για κάτι τέτοιο. Μέχρι να λήξει ο μήνας, σε κάποιους θα έχει παρουσιαστεί και το παρελθόν τους, με διαφορετικές πλέον προτάσεις επανασύνδεσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Έχετε δώσει πολλή σημασία σε λόγια ατόμων, που δεν έχουν και μεγάλη βαρύτητα στην ζωή σας. Ότι πληροφορίες και αν μεταφέρουν, καλό θα ήταν εσείς να μην δώσετε παραπάνω σημασία. Αν τελικά σας ενδιαφέρει να μάθετε τι συμβαίνει στην παρούσα ζωή του πρώην συντρόφου σας, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.