Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 09/07 Δευτέρα Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 09/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Σπαθί Το Άρμα Η Εγκράτεια

Μην καθυστερήσετε φέτος τις διακοπές και την άδεια σας, απλά και μόνο για να περιμένετε κάποιον. Μπορεί και να έχει ήδη φτιάξει τα δικά του προγράμματα. Εσείς που πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες διπλές – ερωτικές καταστάσεις, κάντε το άμεσα, καθώς με τις εκλείψεις που αναμένονται μάλλον θα υπάρξουν … απροειδοποίητες αποκαλύψεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Εννέα Δηνάριο Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη

Έχετε πέσει σε μια ερωτική παγίδα … που δεν σας δίνει χαρά αλλά και ούτε μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα. Αν τελικά είστε δυστυχισμένοι, βρείτε τις λύσεις και πάρτε και πάλι την ζωή στα χέρια σας. Όσοι θα φύγουν για διακοπές μέσα στον Ιούλιο, πιθανόν και να πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για νέο έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Δέκα Κύπελλο Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο

Οι μόνιμοι τσακωμοί, με τον αγαπημένο σας και τώρα τελευταία και με το οικείο του περιβάλλον, δεν σας δίνουν την καλύτερη διάθεση. Αντιθέτως ίσως και ποια από την δική σας την μεριά, να έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν ταιριάζει, ως τα προς τα δικά σας δεδομένα και ζητούμενα. Αυτό το μήνα, θα πρέπει να πάρετε … και τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Δύο Σπαθί Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο

Τα άγνωστα άτομα, που έχουν αυτήν την εποχή, μπει στην ζωή σας, μπορεί και να μην θέλουν πιθανόν αυτά που θέλετε και εσείς. Κρατηθείτε διακριτικοί, και διαβάστε με προσοχή … όλες τις συμπεριφορές. Οι μέρες είναι πονηρές πια για τις ερωτικές σχέσεις, και σίγουρα δεν θα πρέπει κανείς να είναι σε χαλαρή φάση. Πολλά τα ταξίδια, για όσους είναι σε σχέση … και θέλουν φέτος να απολαύσουν τις διακοπές τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Ράβδος Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο

Μέσα στο μυαλό σας, έχετε αρκετές και σημαντικές απορίες, που θα πρέπει και άμεσα να τις εκφράσετε στον σύντροφο σας. Προσοχή μόνο μην εμπλέξετε μέσα σε όλο αυτό τις ανασφάλειες και την ζήλια σας. Από την νέα εβδομάδα, όσοι θα κάνουν δρομολόγια, για σπουδές ή υποχρεώσεις εργασίας, και να συναντήσουν, κάποιον πρώην τους
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Οχτώ Σπαθί Η Δύναμη Η Αυτοκράτειρα

Είσαστε πληγωμένοι βαθύτατα, με την άσχημη – άδικη συμπεριφορά του συντρόφου σας που το μυαλό σας, πάει μέχρι και στο να χωρίσετε. Η απόφαση είναι μόνο δική σας, αλλά και ότι να συμβεί θα πρέπει να κρατήσετε την θέση σας. Το ‘ χωρίζω – επανασυνδέομαι ’ , σίγουρα δεν είναι και κάτι που ταιριάζει … στην φιλοσοφία σας, γενικότερα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.