Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 10/07 Τρίτη Α

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 10/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν θα χρειαστεί και πάλι να βουλιάξετε στην θλίψη, επειδή ο πρώην σας δεν θέλει ακόμη να έρθει στην ζωή σας. Ίσως και να του συμβαίνουν πράματα που εσείς δεν τα ξέρετε. Μια άλλη εκδοχή είναι ότι περιμένει να δει από την δική σας την μεριά, πόσο πολύ τελικά θα επιμείνετε να τον γυρεύετε. Εσείς που είστε ελεύθεροι, και με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, έχει παραπάνω από ότι νομίζετε την ‘΄δημόσια΄΄ προβολή.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Η αναλυτική σας σκέψη και η επικοινωνία είναι αυτήν την εποχή στο ζενίθ! Θέλετε πια να αφιερώνετε ποιοτικό χρόνο μόνο σε αγαπημένα άτομα, και όχι σε εφήμερες σχέσεις. Μεγάλη επέκταση θα έχουν και μέχρι τα τέλη του μήνα, τα σχέδια σας τα επαγγελματικά αλλά και κάποια ταξίδια που έχετε σκοπό να κάνετε προσεχώς, ίσως και για επιμορφωτικούς λόγους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Ο νέος σας σύντροφος δηλώνει ότι του έχετε ομορφύνει την ζωή πάρα πολύ, και θα κάνει ότι μπορεί για το επόμενο διάστημα, για να σας φέρει πιο κοντά και μέσα στην δική του ζωή. Η οικογένεια σας σε κάποιους από το ζώδιο σας, έχει την δική σας παρουσία ανάγκη και λύσεις. Κάποια περιουσιακά θέματα, έχουν να σας φέρουν χρήμα και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Η καρδιά σας δεν είναι κέντρο διερχομένων, και σίγουρα κάπως έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε τον πρώην σας. Αντιθέτως καταναλώνεστε. Θα ήταν πραγματικά σπουδαίο για την δική σας πραγματικότητα να μείνετε, για ένα μικρό διάστημα μόνοι σας και να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Όλοι οι φίλοι σας είναι κοντά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Οι φιλικές συγκεντρώσεις έχουν και έναν άλλο σκοπό, πέραν από το να δείτε τους καλούς σας φίλους και να πείτε τα νέα σας. Μπορείτε να γνωρίσετε και νέο κόσμο. Με την Αφροδίτη να μένει για μερικές ώρες ακόμη επάνω σας, εσείς έχετε όλη την εύνοια της, για να ξεκινήσετε έναν νέο έρωτα. Επίσης, μεγάλη παρηγοριά οικονομική σας έρχεται από πώληση ακινήτου ή κληρονομική υπόθεση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-88

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Είσαστε σπιτόγατοι και αυτό είναι και ένα γεγονός, που καθησυχάζει τον άνθρωπο σας, που μάλλον είχε στο παρελθόν, μάθει σε άλλες καταστάσεις. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου σε κάποιους που είναι καιρό μόνοι τους, θα φέρουν νέα πρόσωπα που θα τους κάνουν και πάλι να χαμογελάσουν… αλλά και να αισθανθούν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.