Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/06 Τετάρτη Α

taro

Κοινοποίηση:

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/06 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Θα σας μεταφερθούν νέα και ειδήσεις, από έναν πρώην αγαπημένο σας, που έχει πραγματικά χάσει το μέτρο και την ισορροπία του, από την εποχή που απομακρύνθηκε από εσάς και την σχέση σας. Μην σας φανεί περίεργο αν τον δείτε μπροστά σας ή έχετε κάνει μήνυμα σας. Όσοι έχετε ξαναφτιάξει την καθημερινότητα σας, μην μπείτε σε περιπέτειες, από περιέργεια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Μην φεύγετε και μπαίνετε σε σχέσεις έτσι απλά και ανάλαφρα, μόνο και μόνο για να φύγει το μυαλό σας από καταστάσεις του παρελθόντος, που σας έχουν πονέσει. Καλύτερα αυτό το Καλοκαίρι να το περάσετε μόνοι σας και με τους φίλους σας. Μόνο κάπως έτσι θα βρείτε και την προσωπικές σας ισορροπίες και θέλω. Αυτοί που είναι μέσα σε μεγάλες σχέσεις, θα κάνουν από τώρα τα προγράμματα τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/06 Τετάρτη Α

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Αρκετές οι συναντήσεις που θα προκύψουν με το άτομο που αγαπάτε, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις γύρω από όλα αυτά που θέλετε να ακούσετε και να βιώσετε στον τέλος. Οι μέρες έχουν για εσάς τουλάχιστον 2 εκπλήξεις στον εργασιακό σας τομέα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κλείστε προβλήματα ετών.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεν χρειάζεται να αντιγράφεται κανέναν, για να είστε και εσείς καλά μέσα στην σχέση σας. Κάθε άνθρωπος θέλει τον δικό του τρόπο για ξεκλειδώσει τα καλά του και πόσο μάλλον να δώσει την αγάπη του. Οι καταστάσεις του παρελθόντος θα πρέπει να λήξουν και αυτό το Καλοκαίρι να γίνει η αρχή για κάτι καινούργιο, που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/06 Τετάρτη Α

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Μόνο τα οικονομικά σας σκέφτεστε και τίποτα περισσότερο. Μάλλον οι έρωτες και οι σχέσεις σας έχουν απογοητεύσει και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κινηθείτε για να έχετε μια πιο άνετη ζωή. Από τα μέσα του μήνα και μετά, εσείς που είστε μέσα σε σοβαρούς δεσμούς, θα πρέπει να πάρετε και πιο οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Έχετε πραγματικά, έναν τεράστιο φόρτο στην ζωή σας, από οικογενειακές απαιτήσεις, από οικονομικές δυσκολίες, που σίγουρα ούτε καν μπορείτε να σκεφτείτε για να μπλέξετε αυτήν την εποχή και με έρωτες και συναισθήματα. Ίσως από τον επόμενο μήνα του Ιουλίου, που όλα θα είναι πιο εύκολα και διαχειρίσιμα από εσάς, να αφεθείτε…λίγο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.