Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/07 Παρασκευή Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/07 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν έχετε πολλά να πείτε ακόμη στον άνθρωπο που αγαπάτε. Ότι είναι να ξέρει για εσάς και από εσάς, το έχετε ήδη πει μέσα από τις πράξεις σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να λάβετε τις διαβεβαιώσεις, ότι το εν λόγω άτομο, θέλει να είναι μαζί σας και για έναν πιο σοβαρό σκοπό. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή σε Λέοντα, θα φέρουν και κάποιες οικονομικές σας καταστάσεις στο προσκήνιο, για επίλυση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Τίποτα από όλα αυτά που έχετε πει και συζητήσει με το ταίρι σας, τελικά δεν έχει πάει χαμένο. Όλα τα έχει ακούσει και αντιληφθεί και μάλλον εντός του τρέχοντος μηνός, θα αρχίσετε από την δική του την πλευρά, να βλέπετε και τις δικές του προσφορές μέσα στην σχέση σας. Οι μόνοι, από τις αρχές του Αυγούστου θα έχουν γνωριμίες που θα τους δελεάσουν πολύ.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες ειδήσεις από έναν πρώην σας, που φυσικά και ποτέ δεν σας ξεπέρασε, και πιθανόν να σας ψάξει, για να σας μιλήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το δείτε και ίσως και αυτήν την φορά να δώσετε και μια τελική σας απάντηση. Υπάρχει και κάποιο χρηματικό ποσό που θα πέσει στα χέρια σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Οι συζητήσεις, που γίνονται αυτόν τον καιρό μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτές που θα σας φωτίσουν όλα αυτά που σκέφτεστε από κοινού να ολοκληρώσετε τους επόμενους μήνες, γύρω από συγκατοίκηση και οικογένεια. Σε δεύτερη κίνηση, κοιτάξτε και πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας, και την πορεία θα έχουν προσεχώς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Το να θυμάστε συνέχεια τα παλιά, και να μην επιτρέπετε στον άνθρωπο σας, να σας δείξει εκ νέου την αγάπη του, δεν θα καταφέρετε ποτέ, σαν ζευγάρι να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Σκεφτείτε και αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε στο από εδώ και πέρα. Οι μόνοι και οι εργένηδες πιθανόν και να δεχτούν ένα πιο επιθετικό φλερτ από τον χώρο της εργασίας τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Αυτή η εποχή, δεν σας βρίσκει καθόλου χαρούμενους, και μάλλον σε αυτό φταίει και ερωτική σας ζωή, που δεν έχει καμία σχέση με ότι εσείς έχετε σκεφτεί. Από την νέα εβδομάδα, που οι όψεις των άστρων θα είναι και πιο φιλικές προς εσάς, σίγουρα θα μιλήστε με τον άνθρωπο σας και με την διάθεση της μόνιμης πια επίλυσης των θεμάτων σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.