Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 14/06 Πέμπτη Α

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 14/06 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Εννέα Δηνάριο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Έχετε δώσει σε παλαιότερους χρόνους, κάποιες υποσχέσεις στον άνθρωπο σας, και μέσα σε αυτό τον μήνα, θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο γύρω από την ολοκλήρωση τους. Από εσάς, που προσπαθείτε να επανασυνδεθείτε, με έναν πιο έμμεσο τρόπο, ή ίσως και με την βοήθεια κάποιων τρίτων, σίγουρα θα το καταφέρετε άσχετα αν υπάρχουν στο τώρα κάποιες αγκυλώσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Εφτά Κύπελλο Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Για εσάς, και την ζωή σας σε κάθε επίπεδο θέλετε να κάνετε κάποιες σημαντικές τροποποιήσεις. Μέσα από τις σταθερές και σοβαρές σας προσπάθειες, θα έχετε την οικονομική άνεση, για να λύσετε προβλήματα, που έχουν μπει σαν ένα μεγάλο στοπ, και που τώρα θα λήξουν. Σε όλα αυτά τα σημαντικά, που θα κάνετε, σίγουρα ο άνθρωπος σας, είναι δίπλα σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Αστέρι Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα ερωτική με το παρελθόν, λύστε την όσο ο Ήλιος, θα στέκεται μέσα στο ζώδιο σας. Αν υπάρχουν φλερτ σε κοινωνικό ή εργασιακό χώρο που δεν εξελίσσονται, τότε μην τα τροφοδοτείτε άλλο. Εσείς που έχετε για κάποιους όχι και τόσο σημαντικούς λόγους, τσακωθεί με τον άνθρωπο σας, καλύτερα να ρίξετε τους τόνους και τους εγωισμούς και να τον καλέσετε για μια σοβαρή συνάντηση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν υπάρχουν θέματα, που μπορείτε να ασχολείστε συνεχώς και αυτά να μην βρίσκουν την λύση τους. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο σας, μιλήστε και με τον Ερμή μέσα στο οίκο σας, σίγουρα οι λύσεις θα προκύψουν. Αν υπάρχει κάποια αντιπαλότητα μέσα στην εργασία σας, θέστε τα όρια σας και διαπραγματευτείτε τα αιτούμενα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

zodia-88

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Όλα τείνουν να πάνε πολύ καλύτερα μέσα στον δεσμό σας, και αυτό σας έχει φέρει αισθηματική εύνοια και τύχη. Πολλοί από το ζώδιο σας, μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι, θα έχουν και την επισημοποίηση. Μόνοι, χωρισμένοι και εργένηδες, που ξέρουν όμως τι θέλουν, θα περάσουν από πολλά νέα ερωτικά κύματα, αλλά τελικά θα βρουν αυτό που ζητούν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Πέντε Δηνάριο Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί

Μην οργανώνετε εσείς οι μόνοι, και οι εν αναμονή επανασύνδεσης, κάτι συγκεκριμένο μέσα στον Ιούνιο, γύρω από τις διακοπές σας, καθώς το σύμπαν θα σας φανερώσει ερωτικούς ΄μπελάδες΄! Σίγουρα όπως και να είναι τα πράματα εσείς θα έχετε και την καλύτερη κατάληξη με το άτομο που αγαπάτε και σας αγαπάει. Τα οικονομικά σας, θα έχουν άνοδο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.