Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 14/07 Σαββάτο Α

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 14/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Έχετε διαπιστώσει ότι κάποιες φορές ο άνθρωπος σας, σε λέει κάποιες υπερβολές ή κάποια μικρά ψέματα. Αυτό μπορεί να είναι μια κακή του συνήθεια ή κάτι προσπαθεί να κρύψει. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει μέσα από μια ώριμη συζήτηση, να το πείτε! Κάποιες επίσης αλλαγές, θα σας έρθουν μέσα στον μήνα, στα ανοδικά οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Πολλά τα άτομα, που έχουν μαζευτεί τα καινούργια μέσα σε αυτήν την μεγάλη παρέα, και οι ερωτικές ματιές έχουν ήδη ξεκινήσει. Να είστε μόνο προσεχτικοί με την εικόνα σας, τι ζητάτε και τι λέτε. Δεν είναι δυνατόν όλοι να σας είναι απόλυτα ταιριαστεί. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποια βελτίωση σε μια οικογενειακή υπόθεση που σας έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε στο Νεα Σελήνη Εκλειψη 13/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Αν έχετε την ευκαιρία, να συναντηθείτε και πάλι με κάποιον πρώην σας, για να συζητήσετε, μην αναλώσετε τον χρόνο σας, και πάλι στο να αναλύσετε τι έγινε παλιά, αλλά μόνο τι μπορείτε να κάνετε στο τώρα σας. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή να πλησιάζει, σίγουρα θα πρέπει να σας ταρακουνήσει και οικονομικά, έτσι ώστε να μην είστε υπερβολικοί στα έξοδα σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Αυτές οι μέρες και μέχρι τις 23/07, είναι γόνιμες για να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας, που έχουν χαλαρώσει. Επίσης, είναι και ιδανικές για να μπορέσετε να οργανώσετε τις φετινές σας διακοπές. Το χρήμα και οι καλές παρέες σε όσους ακόμη είναι μόνοι τους, θα τους προσφέρουν στον προορισμό τους, μια εξαιρετική ψυχολογία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Είστε οι περισσότεροι Βασιλιάδες, αυτήν την εποχή, σε μια αισθηματική κατάσταση, που δεν ζείτε κάτι ουσιαστικό μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό είναι μια πληγή μόνιμη για την καρδιά σας, που μόνο εσείς μπορείτε να την επιλύσετε. Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν διπλές υποθέσεις, έχει έρθει και η ώρα για να πάρετε μια απόφαση, που θα λυτρώσει και όλους του εμπλεκόμενους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Ήδη η παρουσία, της ερωτικής και πολυλογούσας Αφροδίτης, έχουν βοηθήσει τους περισσοτέρους εκπροσώπους του ζωδίου σας, να βρουν μια λογική άκρη με τον αγαπημένο τους. Από την νέα εβδομάδα, ίσως και κάποιοι εραστές που είναι χωρισμένοι, να βρουν τον τρόπο που θα τους ενώσει. Τα ανοδικά οικονομικά θα διορθώσουν σίγουρα και την διάθεση σας
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.