Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 15/06 Παρασκευή Α

zwdia-tarw-sun

Κοινοποίηση:

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 15/06 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Μην ακούτε όλα αυτά που σας λέει και σας τάζει, η άλλη πλευρά της σχέσης. Μάλλον σας τα λέει πολλά και μπόλικα για να σας έχει πιο κοντά. Αυτό είναι και κάτι που εσείς οι ίδιοι, το έχετε βαρεθεί και τώρα πια θέλετε και τις πράξεις. Το Καλοκαίρι, είναι η εποχή σας και πρέπει να κάνετε πράματα που πια σας δίνουν χαρά. Οι Κριοί, που είναι μόνοι, θα πρέπει να εστιάσουν περισσότερο σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Θα υπάρξουν συναντήσεις και επικοινωνίες, με το άτομο που αγαπάτε και το μόνο βέβαιο είναι, ότι όλες αυτές οι παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει θα προσπεραστούν. Από την δική σας την μεριά μην αφήσετε τις μνήμες του παρελθόντος, να σας επηρεάσουν πάλι. Οι εργασιακές σας δράσεις, σιγά – σιγά φέρνουν και τα οικονομικά που θα σας σταθεροποιήσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Έχετε μιλήσει πιο καθαρά πια στον αγαπημένο σας, για αυτά που σας ενοχλούν από την μεριά του παρελθόντος του, αλλά και από την μεριά του συγγενικού του περιβάλλοντος. Επί του παρόντος, δεν μπορεί να κάνει – αλλάξει κάτι. Ίσως από τον νέο μήνα, που όλων τα οικονομικά θα είστε πιο καλά. Γενικότερα τα προβλήματα του ανθρώπου σας, ακουμπούν χρηματικές τους υποχρεώσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Οι πλανήτες που σας βοηθούν είναι ο Ερμής και ο Άρης, για να μιλήστε χωρίς να φοβάστε. Αυτό θα ξεκινήσει μέσα από την σχέση σας, και θα εξελιχθεί στα εργασιακά σας. Δεν μπορείτε και δεν θέλετε να κάνετε κάποια άλλη υποχώρηση για κανέναν. Όσοι έχουν μείνει σε εργένικη ζωή, μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα αυτού, θα έχουν νέα άτομα να τους δελεάζουν με έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

zodia-88

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Επικρατεί μέσα στον δεσμό σας, μια όχι και τόσο καλή επικοινωνιακή κατάσταση, που μάλλον έχει φέρει και τον σχετικό εκνευρισμό. Ξέρετε ότι κάπως έτσι δεν μπορείτε να πάτε και πολύ μακριά. Όποιο και να είναι το πρόβλημα, πρέπει μιλήσετε και γιατί όχι να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνουν πολλά ταξίδια, για χάρη του εργασιακού τους τομέα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Δεν είναι μόνο μια μέρα δύσκολη, αλλά περίεργη μέσα σε ερωτικές σχέσεις, που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με σύνεση. Έχουν υπάρξει και στο παρελθόν τέτοιες κρίσεις, αλλά στο τώρα δεν θα πρέπει να αφήσετε τις καταστάσεις εκτός ελέγχου. Σε φάση ίδια είναι και ο άνθρωπος σας που ζητάει να βρει και αυτές τις λύσεις, και να μην χαλάσετε τον δεσμό σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.