Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 16/05 Τετάρτη Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 16/05 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Σκέφτεστε με μεγάλη προσοχή πια, όλα αυτά που σας έχει πει και προτείνει ο άνθρωπος σας, γύρω από τα επόμενο βήματα, που θα ήθελε να συμβούν μέσα στην σχέση σας, το Καλοκαίρι. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε. Μια πιο αναλυτική συζήτηση μέσα σε αυτόν το μήνα, σίγουρα θα έλυνε πολλές από τις διαφορές σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Ευτυχώς και για την ψυχολογία σας, έχετε ξεπεράσει πια τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος. Οι μέρες σας κάνουν να δείτε πιο σοβαρά και αναλυτικά την εργασία σας, που σίγουρα θα σας δώσει χρήμα – φήμη – σταθερότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχουν μια είδηση, από το μακρινό τους παρελθόν, μιας και ακόμη του κρατούν τις πόρτες ανοιχτές. Μην κάνετε μόνο και πάλι τα ίδια λάθη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Όσον αφορά την αγάπη και τις αισθηματικές σχέσεις, εσείς ειδικά έχετε απογοητευτεί υπερβολικά. Δεν έχει σημασία, καθώς όλος ο αστρολογικός ουρανός είναι υπέρ σας και μπορεί να σας αλλάξει την καθημερινότητα, αν και εσείς πλέον κάνετε τις σωστές κινήσεις τις επόμενες σας επιλογές. Δώστε και σημασία, στην οικογένεια σας που σας χρειάζεται.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Λόγια και σχόλια θα πέσουν στα αυτιά σας, από τον κύκλο σας, για έναν πρώην σας και την δύσκολη του πια ερωτική ζωή. Μην κάνετε κάτι ή πείτε, που μπορεί να φτάσει και στην δική του μεριά. Οι ερχόμενες εβδομάδες, θα δώσουν πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που αν και εσείς το θέλετε, κάποια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Θέλετε να ηρεμήσετε και να απομακρυνθείτε από τις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, δίνει ευκαιρίες για εκδρομές αλλά και δραστηριότητες που θα σας ανεβάσουν το κέφι. Οι σχέσεις – γάμοι, που ζητούν τρόπους για να ανανεωθούν, πιθανόν και να σκεφτούν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος. Στα εργασιακά σας, θα έχετε επιτυχίες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Τα λόγια και οι δράσεις σας είναι πάντα αποτελεσματικά. Κάτι ανάλογο πια ζητάτε από τον άνθρωπο σας για να τον ταρακουνήσετε από την μονοτονία του. Πολλά και τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, που θα προκύψουν σε αυτούς που θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. Φυσικά και με τον Ερμή να σας υποστηρίζει, θα βρείτε έναν νέο έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.