Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 17/05 Πέμπτη Α

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 17/05 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν θα χρειαστεί να πείτε πια πολλά στον άνθρωπο σας, μιας και ο ίδιος έχει ήδη πάρει τις τελικές του αποφάσεις … γύρω από δεσμεύσεις και δημιουργία οικογένειας. Κάτω από αυτόν τον πιο “καθαρό” αστρολογικό ουρανό να σας ευνοεί, σίγουρα θα βρείτε την άκρη του νήματος και μέσα στον εργασιακό σας τομέα. Επενδύστε … αυτήν την φορά πιο σωστά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Μάλλον ξέρετε ότι ο σύντροφος σας, δεν έχει και την πιο σοβαρή – πιστή συμπεριφορά μέσα στην σχέση σας. Η παροιμία λέει, ότι ΄ ο λύκος και αν γέρασε και άσπρισε, μυαλό δεν έβαλε ’. Στην δική σας περίπτωση και πάντα με προτεραιότητα την δική σας την ισορροπία, σκεφτείτε και αποφασίστε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Οι πιο σοβαρές δεσμεύσεις … που σας ζητά ο σύντροφος σας, είναι κάτι που πραγματικά αυτήν την εποχή στην ζωή σας, δεν μπορείτε να τις προσφέρετε. Πρέπει πρώτα να πατήσετε καλύτερα στα οικονομικά σας, και ίσως αργότερα, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν …. να το ξανασκεφτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι από τις αρχές του Ιουνίου, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Υπάρχουν ακόμη πολλά μέτωπα σας, με το ερωτικό σας παρελθόν που δεν έχετε κλείσει. Αυτό σας μπλοκάρει σίγουρα το παρόν και σας μπερδεύει γενικότερα. Με την Αφροδίτη τις επόμενες ημέρες, να είναι μέσα στον οίκο σας, εσείς θα βρείτε το σθένος να πάρετε … και τις τελικές σας αποφάσεις. Μην αφήνετε ωστόσο την εργασία της … στα χέρια των τρίτων.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

 

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Οι εντάσεις και οι μόνιμοι καυγάδες … που έχουν εδραιωθεί μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα έχουν δημιουργήσει και κάποια άσχημη ατμόσφαιρα. Μιλήστε και θα δείτε, ότι μπορούν να υπάρξουν λύσεις για όλα τα θέματα. Εσείς που έχετε χωρίσει, δεν χρειάζεται άμεσα να τρέξετε πίσω από μια επανένωση. Δώστε λίγο χρόνο για να ισορροπήσουν … καταστάσεις και συναισθήματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Διατηρείστε ένα σωστό και χαμηλό προφίλ, μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ειδικά αν είστε καινούργιοι. Ακόμη και κάποια φλερτ, θα πρέπει να τα προσπεράσετε. Στις σχέσεις που έχουν εμπλακεί τρίτοι, έχει έρθει η ώρα και εσείς και ο άνθρωπος σας, να τους μιλήσετε και να τους αφήσετε εκτός. Τα οικονομικά σας, δείχνουν αν έχουν μια καλή ανοδική πορεία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.