Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 17/07 Τρίτη Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 17/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην επιτεθείτε στον άνθρωπο σας, επειδή ακόμη δεν έχει κάνει αυτά που του έχετε ζητήσει. Ίσως και να το κάνει λίγο αργότερα που θα φανεί και σαν μια έκπληξη. Όλα θέλουν τον δικό τους χρόνο.
Ελεύθεροι : Οι ελάχιστοι του έχουν μείνει από το ζώδιο σας ελεύθεροι, μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα βρουν μια νέα γνωριμία, ίσως και από την εργασία τους, που θα τους βάλει σε δρόμο έρωτα. Προσοχή στους τρίτους.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη θελήσει να μιλήσετε πιο ανοιχτά και υπεύθυνα στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που το φοβάστε, καθώς αυτός ήδη δηλώνει ότι ακόμη δεν επιθυμεί κάτι σχετικό.
Ελεύθεροι : Από τις αρχές του Λέοντα, κάποιες πιο παλιές σας επαφές, θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. Πιθανόν και μερικές να εξελιχθούν και σε δυνατές αγάπες. Κινηθείτε με μεγάλη προσοχή αυτήν την φορά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η διάθεση των ερωτευμένων αυτό το διάστημα, είναι να φύγουν για καλοκαιρινές διακοπές και να διώξουν όλες αυτές τις γκρίζες σκέψεις, που έχουν πονέσει και τις δυο πλευρές. Τα πράματα έχουν αλλάξει σίγουρα.
Ελεύθεροι : Αν έχετε βρει κάποιο άτομο, που δείχνει να έχει κάποια από τα πρώτα στοιχεία, που αποζητάτε σε έναν έρωτα, τότε μην το αφήστε έτσι απλά να φύγει. Μπορεί οι εκλείψεις τελικά να είναι θετικές για εσάς.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είσαστε λίγο πριν και οι δύο σαν ζευγάρι, πάρετε κάποια μη αναστρέψιμη απόφαση, κοιτάξτε και πιο αναλυτικά την οικονομική σας ζωή και το παρελθόν σας. Αυτά είναι και τα πιο σημαντικά σας εμπόδια.
Ελεύθεροι : Έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο κάποιον νέο έρωτα, που όμως ακόμη σας προβάλει δυσκολίες. Ίσως και να υπάρχουν ακόμη καταστάσεις του – γεγονότα, που εσείς δεν κατέχετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αν έχετε πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις, με τον αγαπημένο σας, για την πορεία σας σαν ζευγάρι μέσα στο Καλοκαίρι, τότε απλά κάντε το και απολαύστε το, μιας και οι εκλείψεις σας ωθούν στο μέγιστο.
Ελεύθεροι : Μην απελπίζεστε που είστε ακόμη μόνοι. Από τις αρχές του τρίτου 10ημέρου του Ιουλίου, θα έχετε κάποιες φρέσκιες επαφές, που θα ιντριγκάρουν το μυαλό σας σίγουρα. Όλα καλυτερεύουν.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Ξέρετε τι είναι το πρόβλημα, σε αυτόν τον δεσμό και τίποτα δεν εξελίσσεται. Είναι το παρελθόν του ανθρώπου σας, που είναι ακόμη αρκετά επιθετικό σε ότι και αν προσπαθεί αυτός καινούργιο να κάνει.
Ελεύθεροι : Το ότι αυτό το Καλοκαίρι σας βρίσκει μόνους, είναι και ότι καλύτερο για εσάς και όλα αυτά που θέλετε να απολαύσετε. Από τον νέο μήνα, μπορεί να παρουσιαστεί και κάτι ενδιαφέρον, που να σας χαλάσει …την ηρεμία!

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.