Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/05 Παρασκευή Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/05 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Κύπελλο Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Οι μέρες μέχρι και να λήξει και ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, θα φέρει στο κατώφλι σας, πολλά και ευχάριστα δώρα. Εσείς που μέχρι τώρα ψάχνατε, για να βρείτε μια διέξοδο από δύσκολες σχέσεις, θα έρθει η λύση τελικά από την άλλη πλευρά. Αυτοί που βιώνουν μια παρατεταμένη μοναξιά, θα βρουν έναν νέο σύντροφο, μέσα από τις φιλικές του παρέες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Δέκα Σπαθί Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη

Κρατήστε τα προβλήματα, μέσα στην σχέση σας μόνο για εσάς και μην τα διαφημίζετε σε τρίτους. Οι λύσεις είναι πάντα στο μεταξύ σας. Αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού, θα δείτε τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται και να σας δίνουν σίγουρα … μια καλύτερη ψυχολογία. Οι διπλοθεσίτες, σε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να πάρουν και τις τελικές τους αποφάσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Η Κρίση Το Τέσσερα Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Χρειάζεστε άμεσα ένα διάλειμμα … από όλους και όλα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την ερωτική σας σχέση, που δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε. Μπορεί να φταίτε και εσείς σε κάτι, αλλά μόνο μέσα από διάλογο αυτό θα το λύσετε. Μόνοι, χωρισμένοι και εργένηδες σίγουρα με την ευλογία του Ήλιου, θα βρουν έναν νέο σημαντικό σύντροφο ζωής.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Με την Αφροδίτη από τις ερχόμενες ημέρες, να περνάει στον ζωδιακό σας οίκο το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βελτιώσετε με κάθε τρόπο την σχέση ή τον γάμο σας. Οι επικοινωνίες … θα γίνουν πιο ώριμες και οι τελικές αποφάσεις θα έρθουν. Σίγουρα και οι εραστές εξ αποστάσεως … θα καταφέρουν να είναι πια μόνιμα μαζί.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

ταρώ Λέων : Το Δέκα Σπαθί Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Αυτήν την εποχή … έχετε επιλέξει την σιωπή μέσα στην σχέση σας και απλά παρατηρείτε τι κάνει και τι λέει ο άνθρωπος σας. Σίγουρα μέχρι και τα τέλη του μήνα Μαΐου, θα έχετε πάρει και την απόφαση σας, για το αν τελικά επιθυμείτε να βγείτε από αυτόν τον δεσμό ή να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Οι μόνοι, θέλουν να εστιάσουν σε εργασία και οικονομική σταθερότητα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Πέντε Δηνάριο Το Δύο Σπαθί

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες, που συμβαίνουν πολλά στον αστρολογικό θόλο, να πιέσετε καταστάσεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Μόνο παρεξηγήσεις … μπορείτε να έχετε τελικά. Μερικοί που θα πρέπει να ταξιδέψουν για λόγους εργασίας ή για να συναντήσουν κάποιον αγαπημένο τους, ίσως και να έχουν … κάποιες μικρές καθυστερήσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.