Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/06 Δευτέρα Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/06 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν έχετε σταματημό όταν εσείς και το πυρ σας καταπιαστείτε με κάτι που σας ενδιαφέρει. Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε όλα όσα ζητάτε και στα οικονομικά σας, άρα το μόνο που έχετε πιο σοβαρά να σκεφτείτε, είναι που θα καταλύσετε φέτος για διακοπές. Οι μόνοι είναι και οι πιο τυχεροί, που θα κάνουν πραγματικά ότι επιθυμούν χωρίς περιορισμούς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Κινηθείτε με επικοινωνιακή τακτική σε όλα αυτά που θέλετε να περάσετε στον άνθρωπο σας. Με τον Ουρανό επάνω σας, μόνο ναι θα ακούτε από εδώ και πέρα. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και εσείς οι ερωτευμένοι την ευκαιρία, να ειδωθείτε και να πάρετε και κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Με κάποιον τα έχετε βάλει, και δεν είναι άλλος από τον σύντροφο σας, που δεν κινείται με τους ρυθμούς και τις ταχύτητες που θα θέλατε. Μιλήστε του, και θα καταλάβετε την θετική του πρόθεση. Εσείς που έχετε και κάποια κρυφή – δεύτερη κατάσταση, έχει έρθει ο καιρός, να πάρετε μια τελική απόφαση, που όμως θα είναι και λυτρωτική για όλους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Όλοι εσάς κοιτάζουν και περιμένουν όλοι κάποια λύση. Με τον Ήλιο, προσεχώς και για έναν μήνα, πάνω σας το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα καταφέρετε να τα ξεμπλέξετε. Οι μόνοι, θα βρεθούν κάτω από την πολιορκία του πρώην συντρόφου τους, που πραγματικά έχει μετανιώσει και θέλει μια ακόμη ευκαιρία. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας περισσότερο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Η εύνοια της Αφροδίτης που είναι πάνω σας, δεν σας αφήνει να μείνετε μόνοι. Ακόμη και αυτοί, που έχουν χωρίσει θα βρουν τον τρόπο να είναι και πάλι μέσα σε σχέση και αυτήν την φορά, κάτω από πιο καλές συνθήκες. Οι εραστές που θα πάνε μαζί διακοπές, προσοχή μην εκνευριστούν από τρίτους παράγοντες. Φροντίστε το από τώρα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Η πλειοψηφία των Παρθένων αυτό το διάστημα, έχουν χωρίσει και ζητούν πια την ησυχία τους. Από τον επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν νέες επαφές, που θα σας ξεσηκώσουν ευχάριστα. Κάποια προβλήματα που έχετε μέσα στην εργασία σας, θα λήξουν και αποκαλύψεις μεγάλες θα λήξουν υπέρ σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.