Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/07 Τετάρτη Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/07 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Τα ερωτικά σας δεσμά, έχουν πιάσει τον έρωτα κάποιου που τον θέλετε καιρό, και τώρα μπορείτε αν και οι δύο συμπεριφερθείτε ώριμα, να φτάσετε μέχρι και σε γάμο. Τα οικονομικά σας, πάντως το αντέχουν!
Ελεύθεροι : θα πρέπει να ξεχάσετε τι έχετε περάσει στο παρελθόν, και να κοιτάξετε με μεγαλύτερη προσοχή και υπομονή, ότι υπάρχει γύρω σας και μπορεί να αξίζει. Θα εκπλαγείτε πολύ.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Δεν έχετε κανέναν λόγο, να εμπιστεύεστε άτομα, που έχουν βγάλει τον χειρότερο δυνατό εαυτό τους, σε καταστάσεις που θελήσατε την παρουσία και την βοήθεια τους. Προσπεράστε τους.
Ελεύθεροι: Εσείς που έχετε τώρα αυτές τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, χωρίσει από το ταίρι σας, να είστε σίγουροι ότι δεν είναι οριστικό. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε επικοινωνίες που θα σας το επιβεβαιώνουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Εσείς έχετε σκεφτεί πολλά πράματα … να κάνετε με τον άνθρωπο σας, που ήδη έχει καλή διάθεση και να σας δει, και κάποια στιγμή σαν και το επίσημο του ταίρι, γιατί όχι και κάτω από έναν γάμο.
Ελεύθεροι: Μπορεί στο τώρα που είστε μόνοι σας, να περνάτε καλά, αλλά ήδη έχετε πιάσει τον εαυτό σας, να θέλει να κάνει κάποιες επικοινωνιακές κινήσεις, με τον πρώην, που απλά δεν τον έχετε τελείως ξεπεράσει. Σκεφτείτε το πρώτα πολύ.

taro-tarw

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Καρκίνος : Το Εφτά Σπαθί  Ο Κόσμος  Το Τέσσερα Σπαθί

Δεσμευμένοι: Υπάρχει όντως μεγάλη πίεση από τον κύκλο σας για να φέρετε στην επιφάνεια τον άνθρωπο που υπάρχει μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον σας έχει κάνει πολύ καλύτερους ανθρώπους.
Ελεύθεροι: Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι και να φέρετε έτσι ξαφνικά, τον πρώην σας μέσα στην καθημερινότητα σας και πάλι. Θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος, αλλά και φυσικά να έχετε λύσει και όλα αυτά … που σας χωρίζουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ζωή – καθημερινότητα του συντρόφου σας, και μάλλον κάποιες στιγμές τον βλέπετε να παλεύει με αυτά, και ίσως και να μην είναι τόσο κοντά σας αισθηματικά. Από τον νέο μήνα, αυτό θα λυθεί.
Ελεύθεροι : Αυτές οι καλοκαιρινές διακοπές, που ετοιμάζεστε να κάνετε, είναι και οι καλύτερες καθώς θα έχετε και την ευχέρεια να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Με τόσα ανάδρομα στον ουρανό, πιθανόν και να βρείτε νέο έρωτα.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν χρειάζεται να εξηγείτε σε όλους, ότι έχει γίνει στο παρελθόν σας, και ειδικά σε αυτόν που τώρα θέλει, να σας κάνει το επόμενο του ταίρι. Όλα έχουν αλλάξει πια για εσάς. Δείξτε λοιπόν τον νέο σας εαυτό. Επίσης, μην χάνεστε από την εργασία και τις απαιτήσεις της.
Ελεύθεροι : Με τόση ησυχία, που υπάρχει στην ζωή σας, το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα δώσετε παραπάνω χρόνο και χώρο στην φιλική και επαγγελματική σας ζωή! Το ανάλογο κέρδος …θα σας ικανοποιήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.