Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 19/07 Πέμπτη Α

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 19/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι: Αυτές οι απαιτήσεις οι υπερβολικές … που έρχονται από την μεριά του ανθρώπου σας, σας έχουν πιέσει, και σε δεύτερο βαθμό δεν βλέπετε και εσείς από την δική του την μεριά, να έχει την διάθεση να προσφέρει κάτι περισσότερο.
Ελεύθεροι: Μην χάνετε τον χρόνο και την διάθεση σας, για καταστάσεις που στο παρελθόν έχουν πονέσει την καρδιά σας. Ξέρετε τι θέλετε και σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε. Όλα τα άλλα, απλά ξεχάστε τα και λυτρωθείτε.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Το Οχτώ Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Με αυτά που έχετε πια ξεκαθαρίσει στον άνθρωπο σας, σίγουρα η ερωτική σας ζωή, θα γίνει πολλή καλύτερη και σίγουρα τα τρίτα θέματα που σας απασχολούν, θα υποχωρήσουν μόνιμα.
Ελεύθεροι: Υπάρχουν πολύ που σας κοιτούν και θέλουν ν σας πλησιάσουν με κάποια ερωτική διάθεση, αλλά εσείς ακόμη δεν δηλώνετε και απόλυτα έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Ο χρόνος είναι σύμμαχος σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος : Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Είσαστε μέσα σε σκέψεις για μια πρόσφατη συζήτηση που είχατε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μάλλον σας έχει δείξει έναν εαυτό – πλευρά του που δεν το ξέρατε, και που σας έχει δημιουργήσει αμφιβολίες.
Ελεύθεροι: Υπάρχει ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σας, που όμως δεν το βλέπετε πολύ συχνά, αλλά ξέρετε ότι υπάρχει μεταξύ σας, μια δυνατή ερωτική χημεία. Θα έχετε πάντως τις ευκαιρίες που θέλετε.

chartomanteia-44

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Το Πέντε Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Έχετε μιλήσει και έχετε εξηγηθεί στον άνθρωπο που αγαπάτε, για τις καταστάσεις που σας καθυστερούν μέσα στην εργασία σας. Αυτό σίγουρα το έχει καταλάβει, και μπορεί να κάνει υπομονή μέχρι να ξεμπλέξετε.
Ελεύθεροι: Υπάρχουν κάποια άτομα που τα ενδιαφέρετε πολύ. Είτε τα ξέρετε, είτε τα υποψιάζεστε μέσα στον μήνα του τρέχει θα έχετε από την μεριά τους, τις πιο ξεκάθαρες επικοινωνίες, που θα σας γοητεύσουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Το Δύο Σπαθί

Δεσμευμένοι: Αυτός που αγαπάτε, μπορεί να έχει τα δικά το προβλήματα, αλλά σίγουρα είστε μέσα στο μυαλό του, και θα δείτε από το τέλος του μήνα Ιουλίου και μετά, θα έχει σίγουρα χρόνο για ότι ζητήσετε.
Ελεύθεροι: Έχετε μείνει μέσα σε μια κατάσταση μοναξιάς, με το σκεπτικό ότι δεν θέλετε να ξανα-πληγωθείτε, από κανέναν στην ερωτική σας ζωή. Από το τρίτο 10 ήμερο του μήνα, αυτό θα αλλάξει και νέος έρωτας θα σας παρουσιαστεί.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Άρμα

Δεσμευμένοι: Οι συναισθηματικές υπερβολές, τελικά δεν εξυπηρετούν κανέναν και μάλλον, έχουν κουράσει το ταίρι σας, που ακόμη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας..
Ελεύθεροι: Αυτά που έχετε δει από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μάλλον δεν σας είναι αρκετά. Ίσως και τώρα που θα γυρίσει και ο Ερμής σε ανάδρομη φορά, να υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις τελικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.