Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 20/06 Τετάρτη Α

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 20/06 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν υπάρχει κανείς να σας γοητεύει αυτήν την εποχή. Από τον νέο μήνα, θα έχετε κάποιες ευχάριστες γνωριμίες, που κάποια θα σας κάνει το κλικ! Εσείς που έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο σας, μην κάνετε κάποια νέα πειράματα, καθώς από τις 26/06 ο ανάδρομος Άρης, θα σας φέρει μπροστά σε αποκαλύψεις. Ιδανικά κάντε κάτι καλύτερο για την εργασία σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δηλώνετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τις ερωτικές και τις ανθρώπινες γενικότερα σχέσεις. Έχετε περάσει προσφάτως και οι περισσότεροι του ζωδίου από έναν χωρισμό και μάλλον ούτε καν σκέφτεστε για κάτι επόμενο. Καλύτερα θα είναι τα πράματα μέσα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Ακούστε τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Μάλλον κάποιος σας έχει θυμώσει, και έχετε μαζευτεί – αποτραβηχτεί από την φιλική σας παρέα. Αυτός δεν είναι άλλος, από κάποιον που εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, σας έχει ερωτευτεί και δεν θέλει να καταλάβει, ότι όλο αυτό εσάς …δεν σας αφορά. Δώστε λίγο χρόνο στην ιδιαίτερη κατάσταση και θα δείτε ότι όλα θα έρθουν και πάλι στα φυσιολογικά τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-098

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Έχετε μια μεγάλη αγωνία, για όλα αυτά που περνάει από τις δικές του υποθέσεις ο άνθρωπος σας. Σίγουρα του έχετε σταθεί – συμπαρασταθεί σε όλα, αλλά μην επεμβαίνετε σε καταστάσεις που ίσως και να μην ξέρετε όλη την αλήθεια. Εσείς και τα άστρα μπορείτε για αυτό το διάστημα, να συμμαχήσετε σε εργασιακά και κοινωνικά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν αυτήν τη εποχή, τσακωθεί ή χωρίσει με τον άνθρωπο τους. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει τελειωτικός χωρισμός, και από τις αρχές του Ιουλίου, όλα θα αλλάξουν με τις δράσεις του συντρόφου σας. Όσοι έχουν κάνει νέες γνωριμίες, ας μην είναι βιαστικοί στα πορίσματα τους, καθώς ακόμη θα χρειαστεί χρόνος για να έρθει η ερωτική οικειοποίηση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Με την αλλαγή που θα υπάρξει στην πορεία του Άρη, όλα τα γήινα ζώδια θα έχουν την ευχέρεια να διορθώσουν την οικονομική τους ζωή, που θα ανοίξει και τις μεγάλες πόρτες στη αγάπη. Οι σχέσεις που έχουν μπει στον πάγο – αναμονή για μια καλή εξέλιξη θα την έχουν από το 1ο κιόλας 10ήμερο του Ιουλίου.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.