Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 20/07 Παρασκευή Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 20/07 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει όλες τις πιθανές και απίθανες πια κινήσεις, για να σας πλησιάσει το άτομο που θέλετε. Σίγουρα το έχει καταλάβει και στο τώρα θα έχετε μια έκπληξη επικοινωνιακή από την μεριά του. Μην φεύγετε όμως από τον δρόμο των οικονομικών σας.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε και μεγάλο μαράζι που είστε μόνοι σας, αλλά μάλλον θέλετε και εσείς πια να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή, μέσα από μια φυσιολογική πια σχέση. Υπομονή και κάτι ήδη γίνεται.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Μπορεί κατά καιρούς μέσα σε αυτήν την σχέση να έχετε τις προσωπικές σας εντάσεις, αλλά δεν χρειάζεται και τόσο πολύ να το τραβάτε και ειδικά σε μια εποχή, που όλα είναι στο έλεος … των εκλείψεων.
Ελεύθεροι : Έχετε πολλά επιφορτιστεί μέσα από την οικογένεια σας αλλά και στην εργασία σας, και μάλλον δεν έχετε και μεγάλη όρεξη για να δώσετε χρόνο σε νέα φλερτ που θέλουν κάτι παραπάνω από εσάς.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη βρει τον τρόπο, που μπορείτε να κάνετε αυτόν που τόσο πολύ θέλετε, να έρθει κοντά σας. Ίσως με τον ανάδρομο Ερμή από 26 / 07 να έχετε μια εξτρά βοήθεια από το σύμπαν. Μην πάει χαμένη!
Ελεύθεροι : Το μόνο που υπάρχει στις σκέψεις σας, είναι να βρείτε έναν όμορφο προορισμό και εκεί να περάσετε το υπόλοιπο σας Καλοκαίρι. Οι έρωτες πια δεν σας αφορούν. Τους ζήσατε στο μέγιστο τους.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μέσα σε μια σχέση δεν μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, και όποτε θέλετε. Υπάρχουν άγραφοι κανόνες που αν δεν ακολουθηθούν μάλλον και οι ερωτικές ισορροπίες … χαλούν και όλα ανατρέπονται.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε καν να ακούσετε, ούτε καν να σκεφτείτε για μια δική σας επιστροφή, σε έναν παλιό σας έρωτα. Η ζωή προχωράει μπροστά και εσείς επίσης. Οι εκπλήξεις θα είναι λοιπόν πολλές.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει πολλά λάθη μέσα σε αυτόν τον δεσμό, και δεν τα έχετε μετανιώσει. Αυτό είναι και κάτι που δίνει το καθαρό στίγμα … ότι δεν είστε και απόλυτα ευτυχισμένοι μέσα στην ερωτική σας ζωή.
Ελεύθεροι : Μέσα στο μήνα που σιγά – σιγά τελειώνει … εσείς θα διαπιστώσετε ότι κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, έχει αρχίσει και σας πλησιάζει με ένα πιο ζεστό – ερωτικό ενδιαφέρον.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν σας αρέσουν οι επαναλήψεις μέσα στην σχέση σας, και αυτό έχει ήδη κουράσει και τον άνθρωπο σας. Φυσικά και μια πιο αναλυτική συζήτηση – επεξήγηση, θα έστρωνε τον δρόμο μεταξύ σας καλύτερα.
Ελεύθεροι : Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, και θα δείτε ότι πολύς κόσμος ξαφνικά θα σας αποκαλύψεις τις κρυφές του ερωτικές επιθυμίες γύρω από το πρόσωπο σας. Θα εκπλαγείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.