Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 21/07 Σαββάτο Α

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 21/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Έχετε μετρήσει πολλά λάθη που έχει κάνει ο σύντροφος σας με την σχέση σας. Κάτι σαν να σας θυμίζει αυτό. Τις προσωπικές του εξομολογήσεις για το ερωτικό του παρελθόν!
Ελεύθεροι : Είστε οι καλύτεροι εσείς οι μόνοι. Μπορείτε να περάσετε απλά υπέροχα με τον φιλικό σας κύκλο, στις διακοπές σας. Οι έρωτες δεν σας ταιριάζουν αυτήν την εποχή, ίσως από Χειμώνα.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Επικρατεί μια μόνιμη ερωτική ένταση μεταξύ εσάς και κάποιου συνεργάτη σας, που όμως δεν έχει ποτέ και προχωρήσει σε κάτι που να δίνει και το πράσινο φως για ένα επόμενο βήμα.
Ελεύθεροι : Αφήστε το παρελθόν να κλείσει και να λυθεί από τις σκέψεις του μυαλού σας. Τις ευκαιρίες σας τις δώσατε, άρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτήν την εποχή είναι να απολαύσετε τα καλά της ελευθερίας σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Είναι μια περίοδος στην ζωή σας, που δεν έχετε ακόμη βρει το σωστό τρόπο, για να κάνετε την σχέση αυτή, που μπορεί να μετράει και χρόνια, και κινηθεί προς τα εμπρός.
Ελεύθεροι : Από τα τέλη του Ιουλίου και μέχρι τα μέσα στου Αυγούστου, που θα τρέχουν και οι 2 επόμενες εκλείψεις, εσείς πιθανόν και να έχετε κάποια μηνύματα – επικοινωνίες με τον πρώην σας, που κάτι θέλει.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Σπαθί Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Από όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, έχει καταλάβει τα μισά ίσως και λιγότερα. Αυτό είναι και κάτι που θα το καταλάβετε και μέσα στο επόμενο διάστημα, και μέσα από την παθητικότητα του.
Ελεύθεροι : Ετοιμάστε βαλίτσες μαζί με τους φίλους σας, και μην μένετε πίσω πια για να περιμένετε κάποιον που ακόμη ούτε καν δεν σας έχει κάνει κάποιο σινιάλο – επικοινωνία ότι θέλει να επιστρέψει σε εσάς.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Ξέρετε ότι η μεγάλη πίεση πάνω στον σύντροφο σας, κάποιες φορές σας κάνει και αισθάνεστε ότι τον χάνετε. Ίσως και αυτόν να είναι τελικά αλήθεια, άρα καλύτερα να αλλάξετε και τον τρόπο σας.
Ελεύθεροι : Μέσα σε αυτό το διάστημα και πριν να έρθει ο νέος μήνας, εσείς θα βρείτε μια νέα ερωτική φωλιά, σε έναν φίλο σας, που ήδη γνωρίζετε ότι θέλει από εσάς κάτι περισσότερο.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Η Εγκράτεια Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν θα σταματήσετε εσείς την πρόοδο και την καθημερινότητα σας, για να ασχοληθείτε και πάλι με την παρελθούσα σχέση σας, που έχει ήδη απομυθοποιηθεί στα μάτια σας.
Ελεύθεροι : Εσείς θα πρέπει να εστιάσετε παραπάνω, στην εργασιακή σας ζωή, που δείχνει να έχει βρει τον σταθερό της ρυθμό. Το χρήμα και οι ανέσεις θα έρθουν και θα σας κάνουν να έχετε και πάλι μια καλή ψυχολογία.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.