Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/06 Παρασκευή Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/06 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δέκα Κύπελλο

Συγκρατήστε μέσα σε αυτήν την ερωτική αλλά προβληματική σχέση, από κάποιες πιο παλιές υποσχέσεις που το ταίρι σας, σας είχε δώσει. Ακόμη και σε αυτό κάποια στιγμή, θα πρέπει να βάλετε ένα όριο και να μην χάσετε και άλλο χρόνο. Μόνοι και εργένηδες, έχουν πολλά να ζήσουν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, που ήδη έχει δώσει το στίγμα του.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Τροχός της Τύχης Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι σε αντίθετες πορείες και για ακόμη μια φορά δηλώνετε στάσιμοι σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο καλά και πιο ασφαλείς με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να βγάλετε πορίσματα για όλους και όλα. Ειδικά εσείς που έχετε και κάποια άλλη παράλληλη πορεία, μάλλον έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Αστέρι Το Άρμα Το Οχτώ Κύπελλο

Με την ησυχία σας, τώρα μπορείτε να κινηθείτε και να βγείτε από τις στενωπούς, που εσείς οι ίδιοι, είχατε βάλει τον εαυτό σας. Είστε τα ζώδια που πρέπει όλους γύρω σας, να τους έχετε ικανοποιημένους, και στο τέλος όλων αυτών είστε εσείς και οι απαιτήσεις σας. Αυτοί που έχουν μπλέξει με καινούργια ερωτική ιστορία, ας περιμένουν για τα βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά χαρακτηριστικά της άλλης πλευράς,
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Εννέα Δηνάριο Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Εσείς που είστε πολύ χαρούμενοι, που επιτέλους χωρίσατε και το μυαλό σας έχει ησυχάσει, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί από την νέα εβδομάδα. Ο πρώην σας, που ακόμη τρέφει συναισθήματα για εσάς, θέλει να σας συναντήσει και μέσα από τον διπλωματικό του τρόπο να σας κατακτήσει, από την αρχή. Τα λάθη… τυχόν στο τέλος θα βαρύνουν μόνο εσάς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Η απόφαση σας για έναν γάμο ή έναν απόγονο, δεν θα πρέπει να παρθεί έτσι απλά και χωρίς σκέψεις. Υπάρχουν και στους δύο σας, πολλά προβλήματα που ακόμη δεν έχουν ξεπεραστεί, και ένα τέτοιο βήμα σίγουρα θα σας πίεζε και πολύ περισσότερο. Από το Φθινόπωρο όλα αυτά θα έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη Το Δύο Ράβδος Η Εγκράτεια

Μην ανακατεύεστε στην ζωή του ανθρώπου σας, και σε ότι αφορά τους συγγενείς του και τον πρώην σύντροφο του. Σίγουρα δεν ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες και μάλλον θα κάνετε κάτι λάθος. Το μόνο καλό είναι ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που έχουν άνοδο και πλέον σταθερότητα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.