Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/07 Κυριακή Α

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν τα βλέπετε και τόσο θετικά τα πράματα στην ζωή και στην οικονομική πορεία του συντρόφου σας. Μάλλον έχει έρθει η ώρα, να συζητήσετε κάποια πράματα πιο σοβαρά.
Ελεύθεροι : Είναι σημαντικό για εσάς, να μείνετε μόνοι για ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να βρείτε την εσώτερη σας ισορροπία και να ξορκίσετε ότι άσχημο έγινε στο παρελθόν το ερωτικό.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Με την Αφροδίτη να έχει ρίξει άγκυρα μέσα στην Παρθένο, να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς ο παλιός έρωτας που περιμένετε, έρχεται μέσα σε αυτόν τον μήνα, και σας αποδίδει όλα αυτά που έχετε ζητήσει.
Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας είναι κοντά και κάνουν ότι μπορούν για να σας βοηθήσουν ψυχολογικά για να ξεφύγει το μυαλό σας, από όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε το προηγούμενο διάστημα στην ερωτική σας ζωή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι έρωτες έχουν κάνει την ζωή σας, πιο όμορφή αλλά σε λίγο καιρό, θα έχετε μεγάλη πίεση από όλους, για να δώσετε τις απαντήσεις σας. Σκεφτείτε το λοιπόν από τώρα και με μεγάλη σοβαρότητα. Κοιτάξτε και την εργασία σας πιο πολύ.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου επάνω σας. Δεν τα έχετε ακόμη καταφέρει. Από την αρχή του ανάδρομου Ερμή 26 / 07και μετά, σίγουρα κάτι καλύτερο θα γίνει.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι σχέσεις οι ερωτικές του ζωδίου σας περνάνε κύματα μεγάλα. Αυτό είναι κάτι, σαν γεγονός που πρέπει να σας βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις, για το ποιον έχετε τελικά δίπλα σας. Επίσης, φροντίστε περισσότερο και την οικογένεια σας.
Ελεύθεροι : Εσείς είστε φευγάτοι. Έχετε προγραμματίσει τα πάντα για τις διακοπές σας και το μόνο που απομένει είναι να έρθουν και οι μέρες της άδειας σας. Νέοι έρωτες … στον προορισμό.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν από το συντροφικό σας ταίρι, είναι πολλές και σίγουρα σας κάνουν ήδη να έχετε μεγάλη αγωνία, μέσα από την μυστηριώδη του συμπεριφορά. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο άμεσα.
Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε επιλέξει να έχετε έναν μοναχικό τρόπο ζωής, μην είστε και τόσο κάθετα αρνητικοί, με όποιον σας πλησιάζει. Μπορεί κάποιος πραγματικά να σας έχει ήδη ερωτευτεί.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Είστε το ζώδιο που μέσα στον μήνα του Αυγούστου, θα έχετε χρήμα και δεσμεύσεις ερωτικού περιεχομένου να σας αλλάζουν την ζωή σε κάθε επίπεδο. Ενεργοποιηθείτε και εσείς παντού και άμεσα.
Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν πολλή κούραση … και αυτό ήδη σας κάνει να μην έχετε και πολλή όρεξη για να δεχτείτε τις προσκλήσεις που έρχονται από τους αγαπημένους σας φίλους. Μπορεί κάποιος να σας ψάχνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.