Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 23/06 Σαββάτο Α

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 23/06 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα

Τα καλά που περιμένετε στον επαγγελματικό σας τομέα, πλησιάζουν και προσεχώς θα καταφέρετε να κλείσετε όλους αυτούς τους λογαριασμούς, που σας πιέζουν. Τώρα που το μυαλό σας θα είναι και πιο καθαρό, σίγουρα θα μιλήσετε στον άνθρωπο σας και πιο σοβαρά για το μέλλον σας ίσως και μέσα από μια συγκατοίκηση – γάμο ή και οικογένεια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Η Κρίση

Δεν είστε από τα πιο ερωτικά – ρομαντικά ζώδια, και ειδικά αυτήν την εποχή, που έχετε πολλά πρακτικά ζητήματα να επιλύσετε. Από τον Ιούλιο θα βρεθείτε και σε νέες εκπλήξεις, που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Οι σν σχέση θα χρειαστεί να επισπεύσουν τις διακοπές και την περίοδο των διακοπών τους, για να ξεφύγουν από την ρουτίνα και την πεζή καθημερινότητα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο Το Δύο Ράβδος

Παρακολουθείτε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, και αυτό που μόνο απομένει είναι να περάσετε εσείς οι δύο σε ένα πιο σοβαρό – επίσημο στάδιο. Μέσα στο Καλοκαίρι, θα υπάρξουν και οι οικονομικές απολαβές που θα σας βοηθήσουν επ’ αυτού. Μόνοι και χωρισμένοι θέλουν να είναι καλά μόνο με τους φίλους τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomanteia-44

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Οχτώ Σπαθί

Έχετε πει πολλές φορές στον πρώην σας, ότι θέλετε να είστε και πάλι μαζί, αλλά αυτό πρέπει στο τώρα απλά να σταματήσει. Το ξέρει και απλά θέλει τον χρόνο του για να το σκεφτεί. Από την δική σας μεριά, μην χάνεστε από την εργασία και τους φίλους σας. Όσοι έχουν μια διπλή ερωτική υπόθεση, καλό θα ήταν μέσα σε αυτόν τον ζωδιακό μήνα του Καρκίνου να δώσουν λύσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Δέκα Σπαθί

Όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν τα δύσκολα και τα υπερβολικά μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει να σταματήσετε να τα συζητάτε. Οι καλοκαιρινές ημέρες, είναι εδώ και πρέπει να τις απολαύσετε. Όσοι έχουν σχέση που μεσολαβούν χιλιόμετρα, αλλά και τρίτες καταστάσεις, θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση που θα λύνει τις περιπλοκότητες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Η Εγκράτεια

Θέλετε να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, και να ξεφύγετε από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος. Άρα, για αρχή κλείστε όλες τις πόρτες προς του πρώην εραστές σας, και αφήστε χώρο για νέα πρόσωπα. Στα θετικά και τις εκπλήξεις τις εποχής, θα είναι και η άνοδο των οικονομικών σας, και κάποια περιουσιακά ζητήματα που θα σας δικαιώσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.