Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 23/07 Δευτέρα Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 23/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Κύπελλο Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Δεν μπορείτε ακόμη εσείς από την δική σας μεριά, να μιλήσετε καθαρά για τις εν δυνάμει προθέσεις σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς ακόμη και τώρα το παρελθόν σας, σας ψάχνει.
Ελεύθεροι : Τα μάτια σας, έχουν πέσει σε κάποιον φίλο …φίλου και έχετε ήδη κάνει κάποιες ερωτικές σκέψεις. Κάτι ανάλογο μάλλον συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που έχει σκοπό προσεχώς να σας πλησιάσει.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν πραγματικά αισθάνεστε και πιστεύετε μέσα από την πάροδο του χρόνου, ότι έχετε βρει το κατάλληλο ταίρι για εσάς, μπορείτε μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι να δρομολογήσετε … πιο δεσμευτικές καταστάσεις.
Ελεύθεροι : Ακούστε το μυαλό σας αυτήν την φορά και όχι την καρδιά σας. Μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι και συγκεντρωμένοι σε εργασία, φίλους και οικογένεια. Όλα θα πάνε καλά!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η προτεραιότητα σας είναι μόνο να λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα, να κλείσετε και τα θέματα με το ερωτικό σας παρελθόν και να αφήσετε επιτέλους την παρούσα προσωπική σας σχέση, να εξελιχθεί.
Ελεύθερο ι: Δεν έχει και μεγάλη σημασία, που είστε στο τώρα εκτός ερωτικής σχέσης. Ίσως και κάπως έτσι έχετε τώρα βρει τον πραγματικό σας εαυτό. Από το Φθινόπωρο θα έχετε τις ευκαιρίες σας.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι: Δεν έχετε μπει στον δρόμο ακόμη των επίσημων – σοβαρών δεσμεύσεων, καθώς ο άνθρωπος σας έχει ακόμη ανοιχτά μέτωπα με το παρελθόν του, και με τωρινές του οικογενειακές καταστάσεις.
Ελεύθεροι: Τα φιλικά πρόσωπα, δεν σας θέλουν μόνους. Υπάρχει ένα ολόκληρο σχέδιο, πίσω από την πλάτη σας, για ένα προξενιό, που πραγματικά θα προκαλέσει το μυαλό σας. Λίγη υπομονή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Από το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου και μετά, θα υπάρξουν κάποιες καλύτερες συνθήκες στην ζωή του συντρόφου σας, και που μάλλον θα σας ανοίξουν και τα μονοπάτια, που θα δώσουν επίσημες δεσμεύσεις.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε έρωτες και νέες σχέσεις, αυτό το καλό διάστημα. Είστε καλά με τον εαυτό σας, την εργασία και τους αγαπημένους σας φίλους. Απολαύστε επιτέλους ένα Καλοκαίρι ξενοιασιάς. Τα παλιά ξεχάστε τα.

zwdia - love

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Μην απορείτε με τους άλλους, που τους βλέπετε ότι είναι μέσα στα μέλια με τον σύντροφο τους, ενώ εσείς εδώ και μεγάλο διάστημα είστε λίγο απόμακροι. Όλοι περνάνε τις φάσεις τους! Το ίδιο και εσείς.
Ελεύθεροι : Είσαστε σε ρυθμούς διακοπών, και το μυαλό σας, δεν θέλετε να μπει στα γρανάζια έρωτα, όχι τουλάχιστον ακόμη. Από τον Αύγουστο πάντως κάποια νέα πρόσωπα … θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.