Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 24/07 Τρίτη Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 24/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε δώσει δικαιώματα ποτέ για την προσωπική σας ζωή, και καλό είναι αυτήν την φιλοσοφία έτσι και προσεχώς να την κρατήσετε. Ήδη υπάρχουν πολύ περίεργοι γύρω σας, που θέλουν να ξέρουν.
Ελεύθεροι : Από την νέα εβδομάδα που θα έρθει και η αλλαγή του ζωδίου, εσείς πραγματικά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Ο Ήλιος μέσα στο πυρ του Λέοντα, θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως όλα τα ζώδια της φωτιάς.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην δεσμεύεστε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να τις φτάσετε μέχρι το τέλος τους. Είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Πείτε μόνο την δική σας αλήθεια.
Ελεύθεροι : Αν ξέρετε ότι δεν έχετε ακόμη βρει, τον τρόπο για να δελεάσετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε, καλύτερα να δώσετε χρόνο, έτσι ώστε να έρθει η οικειοποίηση. Πάντως έκλειψη και ανάδρομος Ερμής θα σας υποστηρίξουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Κάτι σας κάνει αυτήν την εποχή, να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην καθημερινότητα σας. Ίσως και ένα εκκολαπτόμενος έρωτα, που σίγουρα σας έχει λείψει. Η πορεία θα σας αποδείξει πολλά.
Ελεύθεροι : Το ρολόι του κοιτά κάποιος συνέχεια για να σας συναντήσει. Ίσως να είναι κάτω από τον τίτλο φίλος ή και συνεργάτης. Σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα έχουν αποκαλύψεις. Κρατήστε μια πιο συντηρητική στάση.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι απόψεις που έχετε είναι αρκετά προοδευτικές για όλους αυτούς που έχετε δίπλα σας, και πόσο μάλλον για τον άνθρωπο σας, που κάποιες φορές ίσως και να έρχεται σε υπερβολικά δύσκολη φάση.
Ελεύθεροι : Από τον Αύγουστο και μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι, εσείς θα έχετε αρκετό χρήμα και λοιπές ανέσεις, έτσι ώστε να μην βιώνετε πια πρακτικά προβλήματα στην ομαλή ροή της ζωής σας. Τα ερωτικά σας θα στρώσουν από τον νέο μήνα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλά στην ζωή του συντρόφου σας, που σιγά – σιγά θα αρχίσουν να λύνονται, και να αφήνουν αρκετό χρόνο και χώρο για την δική σας σχέση. Είναι λοιπόν η δική σας η σειρά.
Ελεύθεροι : Ότι και να σας έχει συμβεί στο παρελθόν, εσείς θα πρέπει απλά να κρατήσετε τα καλά, και τώρα που οι νέοι έρωτες σας κυκλώνουν να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Φυσικά πια ξέρετε τι θέλετε.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι :Υπάρχουν πολλά ακόμη που παλεύετε να τελειώσετε και να διώξετε από την ερωτική σας ζωή. Το ταίρι σας, είναι σίγουρα δίπλα σας και να σας υποστηρίζει σε όλες σας τις δράσεις. Όλα θα πάνε καλά.
Ελεύθεροι : Η ερωτική σας μοναξιά έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στον πρώην σας, που από τους κοινούς σας γνωστούς μαθαίνει – ρωτάει ακόμη για εσάς. Μέσα στον μήνα αυτόν, θα έχετε πολλά νέα του.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.