Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 25/05 Παρασκευή Α

taro-13

Κοινοποίηση:

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 25/05 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Μην επιτρέπετε σε αδιάκριτα βλέμματα και λόγια, να εισχωρούν μέσα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να είναι φίλοι ή γνωστοί σας, αλλά το κουτσομπολιό, δεν είναι κάτι που μπορείτε να το αποφύγετε. Ειδικά εσείς που είστε σε διαδικασίες επανασύνδεσης ή καινούργιου έρωτα, μην αναφέρετε τίποτα. Η επαγγελματική σας ζωή, έχει ήδη φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Η πλούσια κοινωνική σας δραστηριότητα, προκαλεί έρωτα και πάθη. Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα θα σας γίνουν προσωπικές προτάσεις για σχέση, γνωριμία και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αν είστε ήδη μέσα σε δεσμό, μην μπερδέψετε τα πράματα. Όσοι έχετε μείνει μόνοι σας, και ζητάτε κάτι διαφορετικό, ίσως και να ανάψετε το πράσινο φως.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Είσαστε άκρως χαλαροί και δεν θέλετε, να κάνετε κάτι για να το χαλάσετε αυτό. Οι σχέσεις οι ερωτικές που έχουν χάσει τις ισορροπίες και το ενδιαφέρον για συνέχεια, πιθανόν και να τερματιστούν μόνιμα. Σχέδια για ταξίδια θα προκύψουν σε όσους θέλουν να επεκτείνουν τις εργασιακές τους δραστηριότητες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Αν συνεχίσετε να κουνάτε το μαντήλι, για να σας δει αυτός που θέλετε και να σας προσέξει πιο ερωτικά, πιθανόν να σας δουν και άλλοι, που να είναι και κουτσομπόληδες. Με την Αφροδίτη μέσα στον οίκο σας, όλα μπορούν να συμβούν και με πιο διακριτικούς τρόπους. Εστιάστε και στους φίλους σας, που σας έχουν χάσει λόγο φόρτου εργασίας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Θα εμπλακείτε και πάλι συναισθηματικά, με έναν πρώην εραστή σας, που θέλει αυτήν την φορά, να πάτε την σχέση σας, βήμα – βήμα, και χωρίς άλλες πιεστικές βιασύνες. Εσείς που πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι, για να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο, καλύτερα να περιμένετε … να μάθετε ακόμη περισσότερα! Η εργασία και οι σπουδές σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Παρθένος : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Είσαστε αφοσιωμένοι μέσα στην σχέση σας … και χωρίς παρεκκλίσεις. Σίγουρα αυτό είναι και κάτι που δεν περνάει σε καμία των περιπτώσεων απαρατήρητο από τα μάτια, του ανθρώπου σας. Είναι μια στάση ζωής που την εγκρίνει και θέλει να την γνωρίσει – εσάς δηλαδή και στα οικογενειακά του πρόσωπα. Είστε το ζώδιο που μέσα στον Καλοκαίρι, θα έχετε μόνιμες – επίσημες καταστάσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.