Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 25/07 Τετάρτη Α

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 25/07 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δύο Ράβδος Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Εσείς και η πύρινη σας υπομονή, έχουν κάνει τον άνθρωπο που αγαπάτε, να έχει έρθει πιο κοντά σας και όλα τα προβλήματα που έχουν μεσολαβήσει, να λυθούν και να είστε και πάλι μαζί.
Ελεύθεροι : Εσείς θα πρέπει πρώτα και αυτήν την εποχή, να ασχοληθείτε πιο πολύ με τα οικονομικά και τα εργασιακά σας σχέδια, και μετά να δώσετε χρόνο σε έρωτες και διασκέδαση.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Τέσσερα Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας με τον άνθρωπο σας, τότε μην τα αφήνετε να περάσουν μέσα στον νέο μήνα, αλλά καλύτερα από τώρα να τα θέσετε επί τάπητος για να λυθούν άμεσα.
Ελεύθεροι : Εσείς από τους αγαπημένους σας φίλους, θα πρέπει να δεχτείτε όλες αυτές τις προτάσεις που σας κάνουν για διακοπές. Πιθανό και κάπου εκεί κάτι νέο να κερδίσει την καρδιά σας.

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Το Δέκα Σπαθί Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Η σχέση σας έχει μεγάλο πρόβλημα και το ξέρετε. Αυτό που τυχόν να μην ξέρετε είναι ότι ο άνθρωπος σας, έχει κουραστεί από αυτές τις καταστάσεις, και μάλλον θέλει να σας μιλήσει χωρίς άλλες περιστροφές.
Ελεύθεροι : Όλα έχουν κάνει τον κύκλο τους, μέσα στο μυαλό σας και τώρα έχετε καταλάβει που έχετε εσείς φταίξει. Τουλάχιστον τώρα που είστε και ελεύθεροι, μπορείτε να απολαύσετε το φετινό Καλοκαίρι.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Σπαθί Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Έχετε θυμώσει και με τον εαυτό σας, και με τον άνθρωπο σας, που η σχέση σας έχει πάρει πια αυτήν την δύσκολη τροπή. Εσείς και με την σοφία που έχετε μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις υπέρ σας.
Ελεύθεροι : Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, ειδικά τώρα που είστε αισθηματικά μόνοι σας. Ίσως και να περνάτε την καλύτερη φάση της ζωή σας, παρέα με τα άτομα που σας αγαπούν.

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Η Εγκράτεια Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Εσείς είστε τα ζώδια, που όλα τα άτομα που έχετε γύρω σας θέλετε να τα έχετε άκρως ικανοποιημένα. Αυτό ίσως και να έχει στο τώρα αδικήσει τον άνθρωπο σας, που δεν σας βλέπει αρκετά.
Ελεύθεροι : Αν έχετε κάποια ακόμη απορία, αγωνία ή περιέργεια για κάποιον πρώην σας, καλύτερα να μην ρωτάτε τον φιλικό σας κύκλο, αλλά αν πραγματικά τολμάτε μόνο τον ίδιο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε ακούσει για πολλά αυτόν τον καιρό, από τον άνθρωπο σας για την εργασία αλλά και τα οικονομικά του γενικότερα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε, και την δική σας πορεία.
Ελεύθεροι : Έχετε χαθεί μέσα στην εργασία σας, και αυτό σας κάνει και ήδη αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Από τον νέο μήνα θα έχετε και τα οικονομικά να ανεβαίνουν σίγουρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.