Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 26/05 Σαββάτο Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 26/05 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Οι ερωτικές καταστάσεις, οι μπερδεμένες που έχετε στο παρόν σας … μόνο να σας εκθέσουν τελικά μπορούν. Μπορεί εσείς να μην θέλετε ακόμη να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, αλλά θα ήταν σωστό από την δική σας την μεριά, να το δηλώσετε και οι άλλοι, να πάρουν τα ρίσκα τους. Από όλο αυτό που ζείτε, ίσως και να πρέπει να αναλογιστείτε, τι κερδίζετε τελικά…από τι τρέχετε να ξεφύγετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Έτσι όπως έχουν γίνει οι ανθρώπινες αισθηματικές σχέσεις, ούτε και εσείς πια εμπιστεύεστε εύκολα. Από την μια αυτό είναι καλό, για να μην ξαναπληγώσετε την καρδιά σας, και από την άλλη όμως μπαίνετε σε μια παρατεταμένη μοναξιά. Σίγουρα όλα αυτά με τον Ουρανό επάνω σας, θα σας κάνουν να αποφασίσετε τι θέλετε, γενικότερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Η σταθερή σας οικονομική πορεία, είναι και μια ανακούφιση πια, από όλα αυτά που έχετε περάσει. Τώρα που πλησιάζει και το Καλοκαίρι, θα έχετε μια καλύτερη διάθεση, που σίγουρα θα επηρεάσει και την ερωτική σας σχέση, που είχε μείνει για πολύ στην σκιά όλων αυτών. Καλύτερα και πιο ανεβασμένα θα είναι τα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό μέσα στην σχέση σας, αν εσείς θέλετε να αυξήσετε τις ώρες εργασίας σας, αντιθέτως θα ανοίξει και περισσότερο το μυαλό σας. Οι εμμονές θα περιοριστούν και οι στόχοι θα ξεκαθαριστούν. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα δουν πολλά νέα άτομα και φλερτ, που θα τους διορθώσουν την μοναξιά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Είστε το αγαπημένο ζώδιο πολλών και του σύμπαντος. Αυτό θα φέρει σε εσάς πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σας αλλά και σε προβλήματα που έχουν αθροιστεί πολύ καιρό. Όσοι είναι μόνο – εργένηδες, θα βρουν έναν κατάλληλο σύντροφο. Όσοι αναμένουν κάποιον από το παρελθόν, θα ακούσουν νέα του. Φυσικά και το χρήμα θα σας συμπληρώσει…όλα τα κενά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Βλέπετε και εσείς ότι το ταίρι σας, αντιστέκεται έμμεσα στην δήλωση – απαίτηση σας, για μονιμότητες και δεσμεύσεις. Αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό και αντιληπτό. Αν εσείς έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας για την ζωή σας, τότε πράξτε τα δέοντα. Επίσης, δώστε παραπάνω χρόνο στα εργασιακά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.