Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 26/07 Πέμπτη Α

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 26/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μπορείτε να μιλήσετε αν τελικά θέλετε και είστε έτοιμοι στον άνθρωπο σας, για θέματα που ακουμπούν οικονομικά και οικογενειακά. Σίγουρα έχει και αυτός πολλά να σας αναφέρει.
Ελεύθεροι : Εσείς είστε οι πιο δυνατοί ψυχολογικά αυτό το χρονικό διάστημα, άρα το ιδανικό είναι να ασχοληθείτε μόνο με άτομα και καταστάσεις που σας χαροποιούν μόνο.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την δύσκολη και ασταμάτητη σας, τότε απλά κάντε το και προσπαθήστε να βρείτε τις λεπτές ερωτικές ισορροπίες με τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Η αγάπη για εσάς, είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό που δεν θέλετε να το σπαταλήσετε σε ανούσιες γνωριμίες και επαφές χωρίς αύριο. Τουλάχιστον εστιάστε πιο πολύ στα οικονομικά σας.

zodia-543

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Σίγουρα θα βρείτε χρόνο για να δραπετεύσετε μερικές ημέρες με τον άνθρωπο σας, που θα σας βοηθήσει και σαν ζευγάρι, να έρθετε και πιο κοντά σε κάποιες αποφάσεις για το Φθινόπωρο.
Ελεύθεροι : Δεν έχει σημασία μεγάλη, για εσάς που είστε μόνοι σας αυτόν τον καιρό, ίσως και να σας βολεύει αυτή η κατάσταση καθώς μπορείτε να κάνετε πολλά για την οικογένεια και την εργασία σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είστε απαιτητικοί στην αγάπη και αυτό κάποιες φορές ίσως και να προβληματίζει τον άνθρωπο σας. Εσείς ξέρετε ότι ήδη αυτή η σχέση βαδίζει για μια πιο σοβαρή δέσμευση μέσα στους επόμενους μήνες.
Ελεύθερο ι: Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην εργασία σας, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ κόσμο. Το καλό είναι ότι μέσα από αυτήν την κινητικότητα θα κάνετε και νέες – ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είσαστε σχεδόν σίγουροι, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άνθρωπο σας, που μάλλον σας αποφεύγει. Ψάξτε το και θα δείτε ότι οι απαντήσεις, είναι πραγματικά … κάτω από την μύτη σας.
Ελεύθεροι : Βρείτε τον προορισμό των φετινών σας διακοπών και απολαύστε τις μέρες που τα άστρα σας δίνουν τις καλύτερες τους όψεις. Σίγουρα θα βρείτε πολλούς νέους φίλους… και όχι μόνο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Αισθάνεστε μέσα σε αυτή την σχέση την αισθηματική που έχετε, ότι αδικείστε τα μέγιστα. Αν τελικά αυτό συμβαίνει και δεν είναι κάποια υπερβολή σας, τότε απλά μιλήστε στο ταίρι σας.
Ελεύθεροι : Δεν ξέρετε τελικά αν αυτός το νέος φίλος που έχει μπει στην παρέα σας, τον τελευταίο καιρό, θέλει μόνο την φιλική σας παρουσία ή υπάρχει και κάτι άλλο μέσα στον μυαλό του!

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.