Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/05 Δευτέρα Α

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/05 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεν θα πρέπει να βιαστείτε να δώσετε τελικές απαντήσεις, σε ερωτικές προτάσεις για επανασύνδεση, ή και ακόμη για μια νέα σχέση! Είσαστε κάτω από μεγάλη πίεση, από τρίτα οικονομικά – οικογενειακά σας θέματα, που ότι και να πείτε… δεν θα το κρατήσετε. Δώστε στον εαυτό σας, μια παράταση μικρή, και από τις επόμενες εβδομάδες θα το ξαναδείτε … πιο ψύχραιμα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Δεν θέλετε να κάνετε κάποιο πείραμα και πάλι στην ερωτική σας ζωή και στρωμένη πια ψυχολογία. Ακόμη κάποιες άσχημες σκέψεις διαπερνούν το μυαλό σας. Ο νέος Καλοκαιρινός μήνας, έχει πολλά να φέρει στον δρόμο σας, και σίγουρα οικονομικά μεγέθη μεγαλύτερα, που τα χρειάζεστε. Ίσως και κάποιοι να κάνουν κάποιες γνωριμίες, αλλά όχι κάτι σημαντικό.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Το μυαλό σας έχει μόνιμα τάσεις φυγής, από τα παλιά, που τόσο πολύ σας μπέρδεψαν στην ερωτική σας ζωή. Είσαστε βέβαια και από τα ζώδια, που η ιστορία έχει δείξει ότι έχουν πολυτάραχες σχέσεις, αλλά αυτήν την φορά, δεν θέλετε κάτι περισσότερο. Οι μέρες έχουν εκπλήξεις … στον εργασιακό σας τομέα, και εκεί θα πρέπει να εμβαθύνετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Καρκίνος : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Θέλετε να αλλάξετε κάποια πράματα … στον αισθηματικό σας τομέα, και σίγουρα οι παρούσες συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν. Αφήστε τον καιρό να περάσει, και μέσα από ώριμες συζητήσεις με τον αγαπημένο σας, οι λύσεις θα έρθουν. Όσοι θέλουν να κάνουν κάτι στο εξωτερικό, σπουδές – επενδύσεις – εργασία, θα έχουν μεγάλη επιτυχία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/05 Δευτέρα Α

zwdia-768

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Οι συμπεριφορές οι απόλυτες και οι λάθος τρόποι, που ταιριού σας, έχουν φτάσει πια τα πράματα στο απόλυτο όριο τους, και μάλλον επιβάλλεται από την δική σας την μεριά, δράση και λύσεις. Αυτοί που είναι μόνοι, θα χρειαστεί να μην δώσουν το πράσινο φως που είναι μέσα στην εργασία τους, καθώς αυτός θα πυροδοτούσε μια σειρά από σχόλια και αντιδράσεις … που δεν θα σας κολακέψουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Παρθένος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν υπάρχουν ακόμη σταθερές βάσεις, στον δεσμό σας, για να πείτε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα κάνετε κάτι πιο επίσημο. Σίγουρα θα πρέπει και ο συσχετισμός ο μεταξύ σας … και τα οικονομικά σας, να πάνε σε ένα άλλο επίπεδο. Όσοι είναι ακόμη ελεύθεροι, θα έχουν νέα φλερτ που πιθανόν … και να αναδειχθούν από τους χώρους εργασίας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.