Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/07 Σαββάτο Α

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δύο Ράβδος Το Οχτώ Κύπελλο Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι: Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος αλλά έχετε και πολλά θέματα να τακτοποιήσετε και σίγουρα, το τελευταίο πιθανόν που να σας απασχολεί είναι να βρείτε τι φταίει στην ζωή του συντρόφου σας, και είναι μονίμως θυμωμένος.
Ελεύθεροι: Έχετε πάρει την τελική σας ευθεία για τις διακοπές, και αυτό δεν αλλάζει. Σε κάποιους μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που πιθανόν πιο μετά να γίνει έρωτας.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Δέκα Σπαθί Η Κρίση Οι Εραστές

Δεσμευμένοι: Τις αλήθειες τις καρδιάς, και του μυαλού του συντρόφου σας θέλετε επιτέλους να μάθετε. Αυτό είναι και κάτι που το ξέρει καθώς και ότι δεν έχετε κανέναν σκοπό, να τον περιμένετε για πολύ ακόμη.
Ελεύθεροι: Υπάρχουν αρκετά άτομα, που σας περικυκλώνουν από τους φίλους σας αλλά και νέου γνωστούς, που θέλουν να σας γνωρίσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Μάλλον δεν είστε ακόμη διαθέσιμοι!

astrologia-090

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Αν αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν είναι και στα καλύτερα του, λόγω οικονομικών – επαγγελματικών του προβλημάτων, ίσως και να πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, μέχρι να βρει και πάλι της ισορροπία του.
Ελεύθεροι: Δεν έχετε χρόνο αλλά και ούτε όρεξη, για να ακούσετε τις γνωστές δικαιολογίες και ασάφειες, από το άτομο που σας φλερτάρει, αλλά χωρίς ποτέ να γίνεται κάτι περισσότερο από αυτό μόνο!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Σπαθί Το Τέσσερα Κύπελλο Η Δύναμη

Δεσμευμένοι: Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια που στον έρωτα και στις προσωπικές σχέσεις, πριν να λήξει και ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, θα έχετε ξεκαθαρίσει τι πρέπει να γίνει σε κάθε τομέα.
Ελεύθεροι: Οι σπουδές και οι εργασίες σας γενικότερα, σας έχουν κουράσει, αλλά ευτυχώς από τον νέο μήνα, θα βρείτε τον τρόπο να ξανα – γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ίσως και μέσα από ένα πιο μακρινό ταξίδι.

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Δύο Σπαθί

Δεσμευμένοι: Το να δίνετε μόνιμα και ανεπιφύλακτα πιστώσεις χρόνου, στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, για να σας αποδείξει κάποια στιγμή αυτά που πρέπει ήδη να σας προσφέρει, μάλλον είναι μόνο δικό σας λάθος.
Ελεύθεροι: Μιλάτε σε όλους για το άτυχο ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό πιθανόν και να είναι ένα τείχος, άθελα σας, για κάποιους που σας βλέπουν και για κάτι περισσότερο από φιλία. Μην μπλοκάρετε …την τύχη σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Τέσσερα Δηνάριο Το Πέντε Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Έχετε και πάλι αυτόν τον τελευταίο καιρό … μείνει μακριά από ερωτικές δεσμεύσεις καινούργιες και απλά περιμένετε, να έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να δράσετε έτσι όπως εσείς ξέρετε.
Ελεύθεροι: Αν έχετε μείνει μέσα σε έναν παλιό αισθηματικό καημό, καλό θα ήταν αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, να κάνετε κάτι περισσότερο για την ζωή σας, από το απλά να περιμένετε χωρίς λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.