Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 29/06 Παρασκευή Α

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 29/06 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Άρμα Το Τέσσερα Δηνάριο Το Δέκα Κύπελλο

Μην χάνεστε μόνο σε μέσα στα προσωπικά θέματα και προβλήματα που έχει ο σύντροφος σας. Πιθανόν και κάποιες φορές άθελα σας, να χάνετε τον κανονικό ρυθμό αυτής της σχέσης. Όλα έχουν το όριο τους, και εσείς καλό είναι να μην το προσπερνάτε. Υπάρχουν κάποια ζητήματα επίσης, που θα σας απασχολήσουν μέσα στον Ιούλιο, και που πρέπει να προσέξετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη

Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι, για τον άνθρωπο σας, και το όποιο περίεργο παρελθόν του. Αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε όλα τα άλλα είναι απλά περιττά. Υπάρχουν φυσικά και κάποια θέματα, που πρέπει να αποσαφηνίσετε, αλλά όχι τώρα. Αυτό που προέχει είναι να ξέρετε και που πάνε και τα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Σπαθί Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Επικρατεί χωρίς λόγο μέσα στην σχέση σας ένας εκνευρισμός, που δεν έχει κάποια βάση – αφορμή συγκεκριμένη. Πιθανόν αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει μια ανία μεταξύ του ζευγαριού, που πρέπει όμως να βρεθεί ο τρόπος ο σωστός για να ξεπεραστεί. Κάποια έκτακτα οικονομικά, θα βοηθήσουν σίγουρα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Τροχός της Τύχης

Είσαστε σίγουροι, για όλα αυτά που παλεύετε μέσα στον δεσμό σας, αλλά και μέσα στην απαιτητική σας εργασία. Τα καλά αποτελέσματα θα τα έχετε από το 2ο 10ήμερο του Ιουλίου. Μερικοί ίσως και αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, να έχουν επανασυνδέσεις, με κάποιον παλιότερο τους ερωμένο ή φλερτ που δεν έγινε ποτέ αγάπη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Πέντε Δηνάριο Το Δύο Σπαθί

Η μέρα θα αρχίσει για εσάς πολύ νωρίς και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Φίλοι και γνωστοί θέλουν την συμβουλή σας. Τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θέλουν κάποια οικονομική βοήθεια και το ταίρι σας, μιλάει ασταμάτητα και σας ρωτάει για τις φετινές σας διακοπές. Υπομονή και όλα θα τα καταφέρετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Δέκα Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Τα περίεργα ερωτικά λόγια, που σας κάνει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα το άτομο που έχει τον τίτλο του συνεργάτη, μάλλον σας έχουν μπερδέψει. Μην κάνετε κάτι, απλά αφήστε τον καιρό να κυλήσει και θα δείτε που πραγματικά πηγαίνει όλη αυτή η ιστορία. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.