Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 29/07 Κυριακή Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 29/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Τέσσερα Δηνάριο Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι πιο βαρύ, πιο πολύ, πιο εντυπωσιακό για να τραβήξετε την προσοχή, του ατόμου που θέλετε. Έχετε ήδη αντιληφθεί το ενδιαφέρον σας, και θα έρθει από μόνο του.
Ελεύθεροι : Είσαστε καινούργιοι σε κάποιες παρέες και μάλλον έχετε ήδη τραβήξει βλέμματα επάνω σας. Μέσα στον νέο μήνα, πιθανόν και να βρεθείτε μέσα σε νέο ερωτικό σκηνικό που θα σας ανανεώσει.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Δεν είναι όλα ίδια μεταξύ τους, τα άτομα και μάλλον θα πρέπει με μεγαλύτερη πια αυτοπεποίθηση περισσή, να βάλετε ένα στοπ σε ότι δεν σας ταιριάζει ακόμη…και σε αυτήν την προβληματική ερωτική σχέση.
Ελεύθεροι : Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλές εκπλήξεις από το αγαπημένο σας φιλικό περιβάλλον, που έχει σκοπό κρυφό, μέσα στον τρέχον χρόνο να σας δουν σε μια σωστή σχέση.

astrologia-090

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Σπαθί Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Έχετε πολλά να κάνετε ακόμη, πριν να αποχωρήσετε μαζί με τον άνθρωπο σας για διακοπές. Από την αρχή του καινούργιου μήνα, θα καταφέρετε να έχετε και κάποια χρήματα περισσότερα.
Ελεύθεροι : Μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε μέσα την εργασία σας, αλλά ακόμη μην τα ανακοινώνετε σε τρίτα πρόσωπα. Ξέρετε προκαταβολικά, ότι σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Δέκα Σπαθί Το Δύο Ράβδος Το Πέντε Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Τίποτα δεν εννοείται και τίποτα ακόμη περισσότερο δεν είναι δεδομένο και σίγουρο μέσα σε μια ερωτική σχέση. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχει καταλάβει ο άνθρωπος σας, που θέλει να κάνετε μια νέα αρχή.
Ελεύθεροι : Κάποιος επιδερμικά σας φλερτάρει και σας δίνει να καταλάβετε, ότι ενδιαφέρετε για εσάς. Μέσα στον νέο μήνα, όλη αυτή η ευχάριστη κατάσταση θα εξελιχθεί και με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρώ Λέων : Τροχός της Τύχης Ο Ήλιος Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Είσαστε κοντά στο να πάρετε το μεγάλο ναι, από το άτομο που αγαπάτε, για όλα αυτά που τόσο καιρό ζητάτε να γίνουν έτσι ώστε η ερωτική σας σχέση, να περάσει σε ένα πιο επίσημο – νόμιμο επίπεδο.
Ελεύθεροι : Αν έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε μακριά από όλους, τα λάθη του παρελθόντος και πως πλέον αυτά μπορούν να διορθωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Ο Αυτοκράτορας Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε μιλήσει με το περιβάλλον του συντρόφου σας, θα έχετε σαφώς καταλάβει, ότι όλα είναι καλά και θετικά για το πρόσωπο σας. Φροντίστε από την δική σας την μεριά, και κάπως έτσι να το διατηρήσετε.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν πάντα τρόποι, για να φτιάξετε την ζωή σας, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό ταίρι. Αυτήν την εποχή, σίγουρα έχετε ήδη πάνω στις πλάτες σας, ένα μεγάλο επαγγελματικό φορτίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.