Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 30/05 Τετάρτη Α

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 30/05 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα Το Δέκα Κύπελλο

Θα πρέπει τώρα που έρχεται ο Ιούνιος, εσείς να αλλάξετε την ερωτική σας νοοτροπία, που μέχρι στιγμής… δεν σας έχει δώσει τα καλά αποτελέσματα που θέλετε. Ακόμη καλύτερα αν είστε μόνοι σας, και ψάχνετε να βρείτε, έναν νέο σύντροφο. Οι μέρες θα φέρουν γνωριμίες, που θα πρέπει να αξιολογήσετε πιο προσεχτικά. Στο επάγγελμα σας, θα δοθούν ευκαιρίες για άνοδο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη

Το επόμενο 10ήμερο … θα υπάρξουν κάποιες καλές ανατροπές στον ερωτικό σας τομέα. Οι σχέσεις που έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, θα καταφέρουν εντός του Καλοκαιριού να περάσουν σε μια δέσμευση. Οι αδέσμευτοι, θα καταφέρουν να βρουν έναν σοβαρό σύντροφο, και να κάνουν μια επιτυχημένη σχέση. Οικονομικά, πρέπει να είστε προσεχτικοί.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο Οι Εραστές

Οι συζητήσεις με τον άνθρωπο σας … είναι μόνο γύρω από τα οικονομικά σας, που ευτυχώς έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν. Μέσα στον μήνα τον καινούργιο, θα βρείτε και την ισορροπία σας, που θα οδηγήσει σε μόνιμες δεσμεύεις … . ίσως και έναν απόγονο. Από τους μόνους του ζωδίου σας, πολλοί αυτοί που θα ρίξουν κλεφτές ματιές, στο παρελθόν τους, για να βρουν μια ευκαιρία επανένωσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomanteia-44

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Η φιλοσοφία σας, γύρω από τις συναισθηματικές σχέσεις, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που κυκλοφορεί γύρω σας. Εσείς θέλετε μια μόνιμη σοβαρή – ποιοτική σχέση που να έχει διάρκεια στον χρόνο. Με την Αφροδίτη να σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς στο αντίθετο φύλλο, σίγουρα θα έχετε εκπλήξεις …. προσεχώς. Η δουλειά σας, χρειάζεται παραπάνω προσοχή.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 30/05 Τετάρτη Α

zwdia-768

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Ράβδος Τροχός της Τύχης

Όλα όσα έχουν ειπωθεί μέσα στον δεσμό σας, έχουν τελειώσει και κανείς πια δεν θα τα φέρει … στην επιφάνεια. Οι μέρες του Καλοκαιριού θα αποδώσουν στο ζώδιο σας, πολλές και θετικές ευκαιρίες για να περάσετε οι εν σχέση … σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Ακόμη και στον οικονομικό σας τομέα, θα λυθούν παγιωμένα προβλήματα και η συνέχεια θα είναι πιο άνετη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο

Είσαστε πια κάθετοι και απόλυτοι … με αυτά που ζητάτε από την σχέση αυτή, που έχει αρχίσει και χάνει το ερωτικό της χρώμα. Από όλα αυτά που θέλετε, πείτε αυτά που είναι αναγκαία. Οι μέρες θα δώσουν και ανοιχτούς δρόμους, για όσους έχουν την ευχέρεια για προσωπικές συναντήσεις. Χρήματα … θα έχετε σίγουρα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.