Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 30/07 Δευτέρα Α

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 30/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Δεν υπάρχουν πλάνα ακόμη μέσα στο μυαλό σας, για πού θα θέλατε αυτή η σχέση να κατευθυνθεί. Μάλλον ακόμη αναμένετε να δείτε ακόμη περισσότερα πράματα από το ταίρι σας.
Ελεύθεροι: Υπάρχουν μερικά οικονομικά θέματα, που πρέπει να λήξετε αυτό το διάστημα, που ακουμπούν το παρελθόν σας. Μετά από αυτό σίγουρα όλες οι πόρτες του έρωτα για εσάς θα ανοίξουν.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Μάλλον έχετε βαρεθεί ή κουραστεί μέσα σε αυτή την πεζή ερωτική σχέση, που διατηρείτε και οι καυγάδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Ξεκινήστε με έναν διάλογο και μην κρύψετε τίποτα.
Ελεύθεροι: Αυτές οι ημέρες, θα σας φορτώσουν με πολύ εργασία και λοιπές υποχρεώσεις. Το θετικό στο τέλος, θα είναι ότι το χρήμα που θα έχετε θα σας βοηθήσει να κλείστε πολλές από τις παλιές σας εκκρεμότητες.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι: Όσα έχουν συντελεστεί στο ερωτικό σας παρελθόν, έχουν γίνει πια η πυξίδα σας, και δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε άλλα λάθη. Ευτυχώς σε αυτήν την σχέση που έχετε τώρα, είστε άκρως προσεχτικοί.
Ελεύθεροι: Έχετε κάνει ότι χρειάζεται για να μην σας ξανα-ενοχλήσει το παρελθόν σας, και τώρα είστε και πολύ πιο χαλαροί. Σε αυτό το χρονικό λοιπόν σημείο της ζωής σας, θα έρθει και ένας νέος έρωτας.

zodia-543

ταρώ Καρκίνος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι: Έχετε βρει την αιτία που το ταίρι σας, είναι μόνιμα μέσα σε νεύρα και κακή διάθεση. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε κάτι περισσότερο για να βρείτε και τις λύσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι.
Ελεύθεροι: Αν μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας, να γελάει με τα λάθη του παρελθόντος, θα είναι και ότι καλύτερο. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να ξανα – βρείτε και τον καλό σας δημιουργικό εαυτό.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι: Εσείς και η ερωτική διάθεση έχετε πάρει διαζύγιο. Δεν έχετε και πολλή όρεξη, που όμως έχει αρχίσει και βλάπτει την σχέση σας. Αν υπάρχει κάποια διπλή κατάσταση θα πρέπει να βρείτε και τις άμεσες λύσεις.
Ελεύθεροι: Εσάς θα σας ψάξει – θυμηθεί μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ένας πιο παλιός σας γνωστός, που θα σας κάνει προτάσεις αγάπης που πιθανόν και να σας σοκάρουν.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι: Με την Αφροδίτη μέσα στον οίκο σας για λίγο ακόμη εσείς, θα έχετε πολλά να κλείσετε σαν εκκρεμότητες μέσα στην σχέση σας. Ακόμη και κάποια οικονομικά θέματα θα έρθουν πιο κοντά στην ολοκλήρωση τους.
Ελεύθεροι: Δεν είστε τα παιδιά, που θα δεχτούν εύκολες συμβουλές. Αν σας χρειάζεται να μείνετε για ένα μικρό διάστημα μόνοι σας, τότε απλά κάντε το και μην σας νοιάζει αν οι φίλοι σας, λένε το αντίθετο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.