Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 31/05 Πέμπτη Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 31/05 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Έχετε πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις … και το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να φύγετε μακριά από τα άτομα και τις καταστάσεις, που σας το δημιουργούν. Ξέρετε ποια είναι και τα μεν και τα δε, άρα πράξτε άμεσα. Οι μόνοι, που θέλουν να εμπλακούν σε μια καινούργια σχέση, πιθανόν και να μην πρέπει να κοιτούν πλέον … στο παρελθόν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες …. με την σχέση ή την δουλειά σας, αλλά αυτό αλλάζει και πάει καλύτερα, από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Εσείς που μένετε μακριά από το ταίρι σας, θα είναι και μια καλή εποχή, για να μπορέσετε να συναντηθείτε και να φτιάξετε μαζί τα Καλοκαιρινά σας προγράμματα. Καλυτέρευση θα δείτε και στην οικονομική ροή … από την εργασία σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Έχετε καταφέρει αυτό το διάστημα, όλοι να μιλάνε για εσάς και τα επιτεύγματα σας. Σίγουρα το σύμπαν σας χαμογελάει, αλλά και εσείς πια με την γνώση που έχετε αποκτήσει, όλα μπορείτε να τα φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Ακόμη και αυτήν την δύσκολη σχέση … που έχετε θα μπορέσετε να την αλλάξετε και έτσι οι δύο σας, θα είστε απόλυτα ευτυχείς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Τα μυστικά του … ακόμη δεν θέλει να σας τα πει, ό καινούργιος σας σύντροφος. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί σας θυμώνει αλλά όλοι τελικά θέλουν τον χρόνο τους, για να αισθανθούν καλά και να μιλήσουν πιο ανοιχτά. Όσοι έχουν μια απαιτητική εργασία, θα καταφέρουν μέσα από την σκληρή τους καθημερινή απόδοση, να έχουν …. ένα άνετο Καλοκαίρι.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 31/05 Πέμπτη Α

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Έχετε κάνει μια σειρά από πολύ καλές και ώριμες συζητήσεις, που έφεραν και πάλι την ερωτική ισορροπία μέσα στην σχέση σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, κάποιοι ίσως και να κάνουν ή και να δεχτούν μια πρόταση γάμου – πιο επίσημης κατάστασης. Οι μέρες … θα σας δώσουν και πολλά οικονομικά δώρα, που θα βοηθήσουν σίγουρα όλα τα όνειρα σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Τα παρόντα περιβάλλοντα και οι συνθήκες, που τρέχουν αυτήν την εποχή, μέσα και έξω από την σχέση σας, δεν είναι τα ιδανικά, για να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Ίσως το ταίρι σας, που έχει τα περισσότερα αυτήν την περίοδο προβλήματα, να πρέπει να ενεργοποιηθεί, να ανεβάσει ρυθμούς και να προβεί σε αλλαγές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.