ταρω αισθηματικες προβλεψεις 02/11 Σαββάτο Β

taro-tarw-ταρο-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 02/11 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι προθέσεις του ανθρώπου σας, είναι μόνο θετικές για εσάς και την κοινή σας πορεία. Σίγουρα περιμένει και κάποια πράματα…από την μεριά σας. Αυτοί…που έχουν χωρίσει, ή είναι σε κάποια κατάσταση με αραιωμένες επικοινωνίες, θα καταφέρουν να βρουν τις λύσεις και να περάσουν έναν μήνα, γιορτές και όχι μόνο, με προτάσεις για κάτι πιο καλύτερο. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχουν πάρει την άγουσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, δεν είναι και η καλύτερη αυτήν την περίοδο, και μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε τι και ποιος φταίει για αυτό. Εσείς που έχετε σχέσεις μεγάλες, πρέπει να βρείτε και τους τρόπους, που θα σας ανανεώσουν. Γιορτές πλησιάζουν…. οι ευκαιρίες πολλές. Οι οικονομικές σας απολαβές θα πολλαπλασιαστούν και θα σας υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τα χαρακτηριστικά σας, έχουν σκληρύνει πολύ μετά από έναν καυγά που έχει συντελεστεί με τον άνθρωπο σας, αυτό το διάστημα. Έχετε πολλά μέτωπα παράλληλα ανοιχτά και σίγουρα χρειάζεται να έχετε μια σταθερή και ισορροπημένη σχέση. Όλα τα άλλα δεν σας ενδιαφέρουν και ειδικά αυτήν την εποχή, που όλο το αστρολογικό σύστημα, θα σας αποδώσει ευκολίες και ευκαιρίες για κάθε τομέα της ζωής σας. Οι μόνοι θα τύχουν καινούργιων γνωριμιών, που θα τους ανοίξουν δρόμο για μια νέα αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το άγχος σας είναι μεγάλο για όλα αυτά που ζείτε μέσα στο δεσμό σας που τελικά δεν σας οδηγούν στο αποτέλεσμα που θέλετε. Εσείς που έχετε και κάποιον παράλληλο δρόμο αυτήν την εποχή, να είστε άκρως προσεχτικοί, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Οι μετοχές σας εσάς, των ελεύθερων όλο και ανεβαίνουν. Τύχη στα οικονομικά σας ζητήματα..
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Υδροχόος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όλα όσα έχετε πει και υποσχεθεί στο ταίρι σας, αυτό το διάστημα που τα αστρολογικά είναι θετικά για το ζώδιο σας, θα πρέπει να τα υποστηρίξετε και με ανάλογες πράξεις. Είστε αυτοί, που αν το πιστεύετε θα πάτε νωρίς μέσα στο 2018, σε πιο σοβαρές και μόνιμες δεσμεύσεις. Κάποια καλή γνωριμία θα βγεί και στους δρόμους των αδέσμευτων, που έχουν πια απογοητευτεί από την διάχυτη μετριότητα στις ανθρώπινες σχέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Όλος ο μήνας του Δεκεμβρίου, σας δίνει την δυναμική και την αυτοπεποίθηση, για να φύγετε από καταστάσεις και κάθε είδους σχέση, που δεν σας αρμόζει. Πολλές και οι γνωριμίες, που θα περάσουν στα αζήτητα σας, καθώς οι αποκαλύψεις θα σας απογοητεύσουν. Οι σοβαρές σχέσεις και αγαπημένοι σύντροφοι, κρατούν μυστικά για την περίοδο των γιορτών. Οικονομικά θα πάτε … πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.