ταρω αισθηματικες προβλεψεις 03/11 Κυριακή Β

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 03/11 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα, για να μπορέσετε να μιλήσετε … πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα θέματα που περιστρέφονται μέσα στο μυαλό σας. Οι μέρες με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σίγουρα θα δώσει ευκαιρίες για να βρεθείτε και πάλι … σε μια καλή και θετική – επικοινωνιακή ατμόσφαιρά. Οι σχέσεις που χωρίζονται λόγο χιλιομέτρων, θα έχουν την ευχέρεια για συναντήσεις … πριν τις γιορτές.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε ήδη καταλάβει ότι κάποιος, από τον εργασιακό σας χώρο ασχολείται έντονα, με εσάς. Πιθανόν και να είναι ερωτευμένος. Από το δεύτερο 10ήμερο του Δεκεμβρίου, να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς θα δείτε να σας πλησιάζουν ερωτικές εξομολογήσεις και προτάσεις. Ακούστε και στον δικό σας πια χρόνο, απαντήστε αυτό που πιστεύετε. Χρήμα και οικονομική άνεση, θα έρθουν σύντομα και … θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-zvdia-alexταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είσαστε μόνοι σας ακόμη … και αν έχετε σχέση. Αυτή είναι και αληθινή κατάσταση, που αντικατοπτρίζει όλους του Τοξότες. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά τώρα που όλο το αστρολογικό σύστημα σας κοιτά, εσείς θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, κάντε την προσπάθεια σας, και βγείτε … από αυτόν το φαύλο κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως : Η ΙΕΡΕΙΑ

Ήδη καταλαβαίνετε και διαισθάνεστε ότι η σχέση σας, δεν έχει το χρώμα του πρώτου καιρού. Αυτό πιθανόν να είναι και απόλυτα φυσιολογικό, αλλά αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει να κάνετε κάτι πιο ισχυρό … και να φέρετε τα πράματα εκεί που θέλετε. Οι νέες σχέσεις, με τον Ήλιο να πλησιάζει το ζώδιο σας, είναι μόνο βέβαιο ότι θα γίνουν δυνατές και μόνιμες αγάπες. Οικονομικά θα εξελιχθείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Υδροχόος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι δύσκολες επικοινωνίες, θα πολλαπλασιαστούν αν δεν κάνετε κάτι άμεσα μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες…. δίνουν βοήθεια σε κάθε σχέση η οποία πάσχει από βαρεμάρα και ανασφάλεια. Οι καταστάσεις που εμπεριέχουν τρίτα πρόσωπα, θα λήξουν. Νέοι έρωτες και ποιοτικοί θα παρελάσουν, από τους φρεσκο – χωρισμένους, που έχουν απελπιστεί. Μπορεί να υπάρξει και κάποια θετική είδηση, γύρω από εργασία ή νέα πρόταση επαγγελματική.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ξεχάστε το παρελθόν, τα γεγονότα και τα άτομα, που ανήκουν εκεί. Οι μέρες του νέου μήνα, και μετά την Πανσέληνο στις 03 / 12, θα δώσουν σε όλα τα Ψαράκια, ευκαιρίες για να βρούν το κατάλληλο τους ταίρι. Ειδήσεις θα έχει … μια μερίδα του ζωδίου σας, απόν τον εργασιακό του χώρο για κάτι καλύτερο ή μια ενδεχόμενη επιτυχία. Μια εποχή, που θα σας βοηθήσει … σε κάθε επίπεδο, να διορθώσετε κάθε τομία της ζωής σας μόνιμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.