ταρω αισθηματικες προβλεψεις 05/11 Τρίτη Β

ταρω-κοσμος-taro

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 05/11 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορείτε να κάνετε τα πλάνα σας, για τις γιορτές και να είστε σίγουροι, ότι το ταίρι σας, θα σας ακολουθήσει. Ακόμη και κάποιοι σύντροφοι που έχουν χαθεί από τις επικοινωνίες και τις επαφές, θα βρουν τις αφορμές, για πλησίασμα. Εύνοια του σύμπαντος και των πλανητών, έχουν και οι εργένηδες, που θα βρεθούν ανάμεσα σε νέα φλερτ και πρόσωπα, που θα τους ζητήσουν….κάτι περισσότερο. Στα θετικά της εποχής, βάλτε και κάποια έκτακτα χρήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι δράσεις και οι γενικές προτάσεις, που σας έρχονται από κάποια πρώην σχέση σας, δεν είναι μόνο και μόνο … από περιέργεια. Κάποιος θέλει να σας ξανα – βάλει στην ζωή του, και αυτήν την φορά κάτω από πιο σοβαρές και μόνιμες προϋποθέσεις. Οι ελεύθεροι ας το σκεφτούν. Οι δεσμευμένοι, καλύτερα να κλείσουν πόρτες και αυτιά, στις σειρήνες. Ασχοληθείτε και με επαγγελματικά σας, που είναι σε άνοδο.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι ημέρες είναι άκρως ερωτικές για το ζώδιο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα συνεχιστεί και μέχρι τις γιορτές και πιθανόν… να δώσει επανασυνδέσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε ένα μόνιμο – σοβαρό δεσμό, σίγουρα θα δείτε τον άνθρωπο σας, να σας λέει κάτι περισσότερο, για εσάς και το κοινό σας μέλλον. Σε αυτό θα παίξει και καθοριστικό ρόλο, ο οικονομικός σας τομέας, που πάει από το καλό στο καλύτερο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Αιγόκερως : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είσαστε μέσα σε μια προβληματική ερωτική κατάσταση, που δεν σας δίνει το πράσινο φως για να εξελιχθείτε όπως είχατε ονειρευτείτε. Μπορείτε να μιλήσετε και να θέσετε τις προτάσεις σας. Μπορείτε επίσης, και να μην πείτε και τίποτα, και να επιτρέψετε στην άλλη πλευρά ….να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Όπως και να έχουν οι συνθήκες εσείς, μην χάνεστε από τους φίλους και τους γνωστούς σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zvdia-00

Υδροχόος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αν έχετε κάποια αισθηματική εκκρεμότητα, ιδανικά μην μπλέξετε με κάτι νέο. Το αποτέλεσμα θα είναι να χάσετε και τις δύο περιπτώσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, να στήνει παντού παγίδες, εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί σε όλα. Μια μερίδα του ζωδίου, πιθανόν και να χρειαστεί να κάνει ταξίδι … που θα εμπεριέχει ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα!
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν είσαστε για πολλά – πολλά εσείς! Αυτά που έχετε να πείτε να έχετε ήδη πει, άρα το καλύτερο θα ήταν πλέον να ασχοληθείτε με όλα όσα σας ενδιαφέρουν και σε άλλους τομείς. Οι δεσμευμένοι που σκέφτονται να κάνουν κάτι περισσότερο – επίσημο το νέο έτος, θα πρέπει να κοιτάξουν με μεγαλύτερη προσοχή … τα οικονομικά τους. Δεν μπορείτε τις δυστοκίες και τις δυσάρεστε εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.