ταρω αισθηματικες προβλεψεις 08/12 Παρασκευή Β

taro-tarw-ταρο-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 08/12 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός

Εσείς και τα αδάμαστο του χαρακτήρα σας, δεν έχετε καμία δικαιολογία – λόγο να περιμένετε το παρελθόν να σας ξανα – θυμηθεί. Οι μέρες του Τοξότη, σας βγάζουν μπροστά σε νέο κόσμο, που θα σας ενθουσιάσει σίγουρα. Εντάσεις και επικοινωνιακές υπερβολές θα σταματήσουν ανάμεσα στα ζευγάρια, και οι προτάσεις για κάτι περισσότερο και μέσα στις γιορτές… θα φέρει την ερωτική ισορροπία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας

Έχετε σινιάλα και ξεκάθαρα μηνύματα, από μια πρώην ερωτική σας υπόθεση, ότι επιθυμεί άμεση επανασύνδεση και πορεία πια προς, κάτι πιο σοβαρό και επίσημο. Αυτό θα πρέπει, και κάτω από αυτές τις αντίξοες αστρολογικές συνθήκες να το ψάξετε και πιο βαθιά. Στο τώρα, αν είστε μόνοι, δώστε τις αφορμές για αναλυτική και αληθινή συζήτηση, και τις αποφάσεις, πετάξτε τες… για το νέο έτος.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος

Δεν θέλετε και πολύ εσείς για να εκνευριστείτε. Αυτό είναι και κάτι που έχει την αρχή του, στην ερωτική σας ζωή, που μόνο προβληματισμένους σας κάνει. Κάθε φορά το ίδιο σενάριο… και το ίδιο αποτέλεσμα. Οι μέρες με τον Κρόνο να σας βοηθάει στο 100% και για ότι έχετε επιθυμήσει, είναι ιδανικές για να ξεκαθαρίσετε αυτά που ζητάτε στον άνθρωπο σας. Όποιος μπορεί καλώς… όποιος δεν μπορεί… σε άλλη παραλία!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής

Υπάρχουν μια σειρά από γεγονότα, που συντελούνται στην ζωή του ανθρώπου σας, που ακόμη τον επηρεάζουν και δεν του επιτρέπουν, να κάνει κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας σαν σχέση. Μην δημιουργήσετε κάποια ένταση αυτόν τον καιρό, απλά δώστε μια παράταση …για να πάρετε τις απαντήσεις σας. Μέχρι τότε, δώστε παραπάνω σημασία στην εργασία σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zvdia-00

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη

Οι μπαταρίες σας έχουν αδειάσει. Αυτό έχει να κάνει με τον δεσμό σας, που δεν σας τροφοδοτεί με αυτά που θέλετε. Οι σχέσεις που έχουν επανασυνδεθεί αυτόν τον καιρό, θα έχουν την τύχη, να πάνε και σε πιο σοβαρά στάδια, από νωρίς το νέο έτος. Τα οικονομικά σας, θα έχουν και αυτά θεαματική άνοδο, που θα υποστηρίξει και σε βάθος χρόνου όλες σας τις ενέργειες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι

Μάλλον οι κουβέντες και οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, βρήκαν αδιέξοδο. Δεν πειράζει, δώστε του χρόνο για να τις σκεφτεί περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση δεν θα εξελιχθεί. Τα άστρα αυτήν την εποχή, είναι άκρως ευνοϊκά με τα ζώδια του νερού, άρα με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά. Στο ίδιο μοτίβο να κινηθούν και τα οικονομικά σας, που θα σας στηρίξουν. Νομικές παλιές υποθέσεις, σας δικαιώνουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.