ταρω αισθηματικες προβλεψεις 09/12 Σαββάτο Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 09/12 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μάλλον έχετε πλέον κουραστεί, από τις δύσκολες και ακατανόητες συμπεριφορές του συντρόφου σας, που δεν σας αφήνει το περιθώριο, για να σκεφτείτε κάτι ποιοτικό για το μέλλον σας. Αφήστε τις γιορτές να περάσουν και σε χαμηλούς τόνους, και από τον νέο χρόνο πείτε αυτά που σας προβληματίζου. Προσοχή όμως μην σας φάει αυτή η κατάσταση και το επόμενο έτος. Οι ευκαιρίες που ζητάτε στα οικονομικά σας, θα εμφανιστούν και θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Ότι και να ακούτε εσείς, δεν πτοείστε. Αυτό που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, θα το φέρετε εις πέρας. Επί του παρόντος, έχετε μια αισθηματική εκκρεμότητα, με έναν σύντροφο σας, που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρος σε αυτά που θέλει από την σχέση σας. Βάλτε λοιπόν τα όρια χρόνου σας, πείτε τις προτάσεις σας και συνεχίστε λοιπόν την καθημερινότητα σας. Πολλά και τα καλά που σας έρχονται σε κάποια περιουσιακά ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-zvdia-alexταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε μέσα σε μια κατάσταση εκνευριστικής αναμονής, από τον άνθρωπο σας, που ακόμη δεν ξέρει μάλλον τι θέλει και ο ίδιος. Περιμένετε να φύγει από πάνω σας ο ανάδρομος Ερμής, και μετά όλα θα γίνουν πιο βατά και κατανοητά. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για την εργασία σας, που θα έχετε πλησιάσματα και σοβαρές προτάσεις για νέα εγχειρήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε χαθεί ανάμεσα σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, που σίγουρα θα σας δώσουν σχετικά σύντομα το αποτέλεσμα που ζητάτε, αλλά μην χάνεστε και από την ερωτική σας σχέση. Με τον Ήλιο, να πλησιάζει το ζώδιο σας, εσείς θα έχετε τις καλύτερες ευκαιρίες για να ισορροπήσετε δεσμούς, γάμους, φιλίες αλλά και να φέρετε εσείς οι χωρισμένοι τον άνθρωπο σας και πάλι κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Υδροχόος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είσαστε μέσα σε μια ασταμάτητη τρεχάλα και αλλαγές στα προγράμματα σας, για να προλάβετε πριν να φύγει αυτό το έτος, να λύσετε καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Στα θετικά εντάξτε κάποια έκτακτα χρήματα, που σας βοηθούν, να κάνετε και κάποια πράματα, που για καιρό τα είχατε αφήσει στην άκρη. Σε καλό δρόμο θα βρεθούν και οι σχέσεις, με προτάσεις και ιδέες για το νέο έτος.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω – Ιχθείς : ΤΟ ΑΡΜΑ

Αυτά που σας λέει το ταίρι σας, ίσως και ακόμη να μην είστε έτοιμοι να τα υιοθετήσετε. Για αρχή καλό θα ήταν, να το πείτε και να ζητήσετε ανάλογο χρόνο. Μέχρι και τις 23/12 που λήγει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, εσείς καλό θα ήταν μόνο να σκεφτείτε και όχι να πάρετε τελικές αποφάσεις. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα πρέπει να δώσετε παραπάνω βαρύτητα στα εργασιακά σας, που χρίζουν κάποιων βελτιώσεων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.