ταρω αισθηματικες προβλεψεις 11/12 Δευτέρα Β

ταρο-ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 11/12 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Εσείς αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό, μεγάλες δυσκολίες σε κάθε επίπεδο και το μόνο βέβαιο είναι, ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλετε αυτό να πέσει και μέσα στην επόμενη χρονιά. Όλα όσα έχουν συμβεί μπορούν να βρούν την μόνιμη τους λύσει και φυσικά χωρίς την παρέμβαση των τρίτων. Οι ειδήσεις – νεότερα … που θα έχετε για μια επαγγελματική σας δράση, θα σας χαροποιήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πολυκοσμία στις τάξεις των Σκορπιών, που θα τους κάνει να βρουν και πάλι το χαμόγελο τους. Δεν έχει πραγματικά καμία σημασία. Τι έγινε στο παρελθόν, αλλά το τι μπορείτε να πετύχετε στο τώρα σας. Οι μέρες και τα άστρα μέχρι και που … θα φύγει αυτό το έτος, είναι υπέρ σας και σας δίνουν όλα όσα ζητάτε. Αυτό αφορά και τον εργασιακό σας τομέα, που θα πάει από το καλό στο καλύτερο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην λέτε όλα σας τα κρυφά και τα μυστικά, σε πρόσωπα που μόλις αυτόν τον τελευταίο καιρό έχουν προκύψει στην ζωή σας. Το πιο πιθανόν, είναι έτσι απλά και να ξαναφύγουν. Μόνοι όσοι έχουν κάτι ιδιαίτερο και θετικό να σας προσφέρουν, θα παραμείνουν. Μέχρι τότε, εσείς που έχετε μείνει μόνοι καλό θα ήταν, να προφυλαχτείτε από τις επιπολαιότητες της εποχής.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο και ποιοτικό άτομο, που σας διεκδικεί και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα στην καθημερινότητα σας. Αυτό όμως από την δική σας την πλευρά, του βάζετε ένα μεγάλο στοπ, καθώς η καρδιά σας … ακόμη χτυπάει στο παρελθόν. Τώρα που ο Ήλιος σας πλησιάζει, εσείς θα πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση, που θα είναι και η μόνιμη.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-00

Υδροχόος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι πολλές σας ερωτικές υποθέσεις, δεν έχουν τελειωμό. Αυτό είναι κάτι που σας έχει κάνει … να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε έναν και μόνο σύντροφο. Όπως και να έχουν τα πράματα… θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, τι και ποιον τελικά αγαπάτε. Όλα τα άλλα θα σας τα αποδώσει το σύμπαν, που αυτήν την εποχή σας υποστηρίζει. Θετικές και οι εξελίξεις … και στα εργασιακά σας, μέσα από νέες προτάσεις και συνεργάτες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω – Ιχθείς : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά τα πρόσωπα … που σας πολιορκούν αυτό το χρονικό διάστημα, και που πρέπει εσείς από την δική σας την μεριά, και χωρίς να χαλάσετε την εικόνα σας, να δείτε και να αποφασίσετε που θα ανάψετε το πράσινο φως … και που θα πείτε στοπ. Από όλα αυτά που έχουν να σας συμβούν, εσείς θα φανείτε και υπερτυχεροί και στα οικονομικά – επαγγελματικά σας δεδομένα. Απολαύστε την καλή εποχή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.