ταρω αισθηματικες προβλεψεις 12/01 Παρασκευή Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 12/01 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είσαστε από τα πιο σοβαρά και δίκαια ζώδια, στην αγάπη … αλλά αυτό που ζείτε έχει ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας. Αν τελικά αυτά που βλέπετε και αντιλαμβάνεστε, δεν είναι κοντά στα αισθηματικά σας όνειρα, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε. Εσείς που έχετε χωρίσει ή τσακωθεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην πιέζετε άμεσα για απαντήσεις. Αφήστε πρώτα το θέμα … να καταλαγιάσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

Σκορπιός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δύο άτομα στην ζωή σας, σας θέλουν για σύντροφο τους. Εσείς θα βρεθείτε σε μια αμήχανη θέση, που θα πρέπει να διαλέξετε τι είναι το καλύτερο για εσάς. Το διπλό παιχνίδι, σίγουρα δεν θα σας βγάλει πουθενά. Οι μέρες έχουν και κάποια οικονομικά δώρα, που θα σας διώξουν όλες τις έννοιες από το μυαλό. Πολλές και οι προτάσεις … των ήδη δεσμευμένων, προς το ταίρι τους, για κάτι περισσότερο … ίσως και μια δέσμευση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Τοξότης : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε ακούσει … αυτά που θέλατε από τον άνθρωπο σας, και στο τώρα πρέπει να σκεφτείτε, αν αυτός ο ερωτικός σας δεσμός, μπορεί να ορθοποδήσει, και να συνεχιστεί, ή καλό θα ήταν, εσείς τελικά να φύγετε. Αυτό δεν είναι και κάτι που χρειάζεται άμεσα … να το αποφασίσετε και να το ανακοινώσετε. Εσείς οι ελεύθεροι στον εργασιακό σας τομέα, έχετε κάποιους που μόνο σας ενοχλούν. Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας… και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ένα πρώην εραστή σας, κάνει εδώ και καιρό τις μεγάλες του προσπάθειες, για να σας έχει και πάλι … μέσα στην ζωή του. Αυτό θα ενταθεί την τελευταία εβδομάδα του μήνα, μέσα από πολλαπλές επικοινωνίες και ερωτικές συναντήσεις. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Όπως και να έχουν τα πράματα … εσείς θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα εργασιακά σας, θα έχουν μόνιμη άνοδο, που θα σας βοηθήσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Υδροχόος : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πολλά τα λόγια, που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει την αρχή του… στο παρελθόν σας, και τα λάθη που έχουν γίνει τότε, και με τρίτα άτομα. Αυτό δεν θα πρέπει να το ανακυκλώνετε, δεν ωφελεί σε τίποτα. Πάντως, τα πράματα θα έχουν θετική κατάληξη. Εσείς που έχετε μείνει, μόνοι θα έχετε κάποια νέα φλερτ … που θα σας εξιτάρουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Ένα μεγάλο χαμόγελο, θα λάβετε από τον άνθρωπο σας, και αυτό θα είναι η αρχή για να συζήσετε, τις επόμενες σας δεσμεύσεις. Αν και εσείς το θέλετε, όλα θα γίνουν. Μόνοι και αδέσμευτοι, θα δεχτούν μια είδηση, από το παρελθόν τους, που θα μιλά για επαναφορές … και επανασυνδέσεις υπό καλύτερους όρους αυτήν την φορά. Σε όλες οι άνω περιπτώσεις, θα συμπληρωθούν και από λεφτά από επαγγελματικά δρώμενα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.