ταρω αισθηματικες προβλεψεις 12/02 Δευτέρα Β

ταρω-κοσμος-taro

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 12/02 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ξέρετε τι θέλετε και το καλό … είναι ότι το έχετε περάσει και στον άνθρωπο σας, που έχει πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις για εσάς, που θα σας τις ανακοινώσει μέσα στον μήνα. Επιτυχείς θα είναι και οι προσπάθειες αυτών που αγαπιούνται να θέλουν να είναι και πάλι μαζί, αλλά αυτήν την φορά, υπό πιο υγιείς συνθήκες. Τα χρήματα και οι καλές ειδήσεις … που περιμένετε από κάποια πώληση – κληρονομιά έρχονται πιο νωρίς από εκεί που το έχετε σκεφτεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Όσα και να πείτε στον άνθρωπος σας, αν τελικά ακόμη είναι δεσμευμένος με το παρελθόν του σε πρακτικό επίπεδο, δεν θα υπάρξει κάποια βελτίωση. Καλύτερα να δώσετε χρόνο αλλά και να ασχοληθείτε πιο πολύ … και με τα θέματα τα εργασιακά που τρέχουν αυτήν την εποχή στην καθημερινότητα σας. Εκπλήξεις για τους εργένηδες … που θα βρουν έναν νέο έρωτα, από τον κύκλο του εργασιακού τους περιβάλλοντος.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Τοξότης : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην έχετε αυτό το θλιμμένο ύφος … επειδή κάποιος σας έχει αρνηθεί κάτι ή σας έχει χαλάσει το χατίρι. Είστε αυτόνομοι και άξιοι, για να κάνετε όλες τις χάρες στον εαυτό σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και πιο ανοιχτές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, που έχει κάτι περισσότερο σκεφτεί για εσάς. Πιθανόν και είστε και το ζώδιο … που θα κρατήσει τα πρωτεία σε υποθέσεις γάμων – συγκατοικήσεων … αλλά και επανενώσεων.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορεί να είστε λίγο κακόκεφοι … αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά μην το βάζετε κάτω. Από τα μέσα στου μήνα και μετά, όλα αλλάζουν υπέρ σας. Οι οικονομικές σας απολαβές θα πολλαπλασιαστούν αλλά και τα αισθηματικά σας, θα πάρουν μια πιο σοβαρή τροχιά. Καλύτερα …θα είναι και τα πράματα, στους μόνους που θα σας βρουν έναν νέο και σημαντικό ταίρι, από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα πράματα μέσα, στον δεσμό σας, έχουν αρχίσει και παίρνουν μια πιο σοβαρή τροπή και μάλλον, ο άνθρωπος σας, ήδη κάνει κάποιες πιο βαθιές σκέψεις για εσάς τους δύο. Να είστε προετοιμασμένοι, ότι αν τα οικονομικά του, καλυτερέψουν, εσείς οι δύο … θα γίνετε μόνιμο και νόμιμο ζευγάρι. Η τύχη είναι με το μέρος σας και στα επαγγελματικά σας, που ανοίγουν νέοι πιο σταθεροί ορίζοντες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η μέρα αλλά και όλη η επόμενη εβδομάδα, θα δώσει πολλά και καλά νέα, που θα έρθουν από τον αγαπημένο εσείς, και το παρελθόν που θα λήξει και δεν θα το ξαναβρείτε ποτέ μπροστά εσείς. Εύνοια θα έχετε και για τον εργασιακό εσείς τομέα. Τώρα που ο ήλιος … θα έρθει πάνω σας, εσείς ότι έχετε ζητήσει, σε ανθρώπινο και συμπαντικό επίπεδο … σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό ισχύει και για κάποιους που θέλουν μια άμεση επανασύνδεση, με κάποιον αγαπημένο ακόμη πρώην.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.