ταρω αισθηματικες προβλεψεις 13/01 Σαββάτο Β

ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 13/01 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα … μέσα στην σχέση σας υποδηλώνουν ότι κάτι έχει αρχίσει και ξεθωριάζει και από τις δύο πλευρές. Ένας σοβαρός διάλογος … σίγουρα θα έλυνε τις απορίες και από τις δύο πλευρές. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα έχετε μια καλύτερη επικοινωνία τουλάχιστον για το από εδώ και πέρα. Μόνοι και μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα, από την αγάπη ….θα βρουν νέο αίσθημα στην αγκαλιά ενός φίλου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

Σκορπιός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Όλα όσα έχετε πει και τάξει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τα κάνετε και πραγματικότητα, καθώς έτσι θα αποδείξετε … και την αληθινή αγάπη που του έχετε. Κάποιοι από εσάς, θα έρθετε ακόμη πιο κοντά και πιθανόν τους επόμενους μήνες, να περάσετε και σε κάποια δέσμευση. Όλα τα παιδιά τα ζωηρά, που παίζουν σε διπλά και τριπλά ταμπλό, πιθανόν και να έχουν γίνει αντιληπτοί, από τα τρίτα μάτια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Τοξότης : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχετε πολλά καλά να περιμένετε από τον εργασιακό σας τομέα, που θα ανοίξουν και τους δρόμους για να φύγετε από δεσμεύσεις κάθε είδους που σας έχουν πονέσει. Σε δεύτερο βήμα, μπορείτε να ξεκινήσετε να οργανώνετε την νέα σας ζωή, με το άτομο που πραγματικά αγαπάτε και σέβεστε. Στα καλύτερα τους είναι και αυτοί, που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, που θα βρεθούν σχετικά σύντομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Πολύς θόρυβος υπάρχει γύρω σας, και μάλλον κάποιο νέο άτομο, προσπαθεί να σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. Λοιπόν … το έχει καταφέρει. Τις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις σχετικές ερωτικές εξομολογήσεις, που θα σας γοητεύσουν σε κάθε επίπεδο. Πολύχρονες και σοβαρές σχέσεις, θα σκεφτούν να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά σε γάμο, μέσα σε αυτόν τον μήνα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Υδροχόος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις. Με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο έχετε τσακωθεί αυτό το χρονικό διάστημα…και για ακόμη μια φορά. Θα έχετε ειδήσεις που θα σας προσκαλούν σε επικοινωνία από κοντά και προτάσεις, που θα μιλούν για επανένωση. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Νέοι έρωτες θα προκύψουν και στους ελεύθερους, που πια έχουν πάρει τα μαθήματα τους … από το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι και σίγουρα μην ανοίγετε τα χαρτιά σας. Υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν και σίγουρα δεν πρέπει κανείς να ξέρει. Οι σχέσεις που έχουν εμπλέξει τρίτα άτομα, πιθανόν και να έχει έρθει η σωστή η ώρα, για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Εσείς που είστε μόνοι, ιδανικά μην ψάξετ ε… για ερωτικούς μπελάδες αυτό το διάστημα. Τα άστρα ευνοούν καριέρα και χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.